powered by Google translate

Gift card for "Port Hotel" services in Adaži

powered by Google translate

In the hotel "Port Hotel" surrounded by a beautiful pine forest, you can enjoy staying in modern, comfortable rooms with an individual design and everything you need for a comfortable rest. The hotel restaurant is always open to all lovers of delicious food and those who enjoy a leisurely meal. The restaurant premises are modern and cozy, and on Saturday evenings, restaurant visitors can enjoy not only a delicious dinner, but also live music, which creates an even more special atmosphere. In the summer, we offer a meal and refreshing drinks on the summer terrace. In the basement of the hotels, there is a modern leisure complex "Laguna" with a swimming pool, sauna and steam bath.

The offer includes :
  • Selected services from the range of "Port Hotel" offers in the value of a gift card

Important:

Mandatory advance reservation! You can view all services offered by "Port Hotel" on the website www.porthotel.lv. When making a reservation, please indicate your gift card reservation code and selected services.

Data sheet
Address: "Port Hotel" - Rīgas gatve 4, Ādažu district See on the map
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: All the year round
Number of nights: Unlimited
Country: Latvia
City LV: Ādaži
Regions LV: Rīga
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 30 to 300 €
Input price
Service supplier:
Port Hotel
+371 27419999; info@porthotel.lv
Google 4.4 / (966)
  • Neesmu nakšņojis, biju tikai uz sabiedrisku pasākumu bāra zālē. Manuprāt, personāls ir labi apmācīts un labi darbojas "ikdienas" apstākļos, tomēr kad es tur biju - zāle blīvi pilna ar cilvēkiem - oficianti ar visiem galā tika vāji... Bet ēdiens kvalitatīvs, nekādu kļūdu ar apmaksu vai pasūtītā saņemšanu nebija.
  • Spa pavēss, stipri hlorēts ūdens burbuļvannā. Pirtis normālas.
  • Viesnīcu apmeklējām ar dāvanu karti, kurā bija iekļauts SPA zonas individuālais apmeklējums. Iepriekš ar viesnīcu bija saskaņoti laiki apmeklējumam. Diemžēl SPA zonā pirtis nebija pieejamas, varējām tikai iegremdēties nedaudz vēsā ūdenī.
  • Omg, kad paņem uzkodu plati, domā vai vispār pamatedienu ņemt, jo no tās jau kārtīgi paēst var. Izlem negausībā vismaz cēzara salātus paņemt un saproti, ka visu ģimeni varētu no tiem paēdināt.
  • Atrašanās vieta ir ok. Ērta piebraukšana un liels stāvlaukums. Kopējais interjera motīvs - jūra. Ir sajūta, kā uz kuģa. Man patīk :)! Lai gan mēbeles izskatās ok, tomēr, gulta čīkst un matrači "noguruši". Lux istaba bija tīra, bet sagatavota pasen. Stūrī bija zirnekļu tīkls ar zirnekli. Dušas telpa - slikti!(detaļas negribās pieminēt). Vakariņas pasniedza numurā - garšīgi, skaisti noformēts un atbilstošos traukos, utt. Toties brokastis bija kā auksta duša - ne sagaidīšana, ne apkalpošana, ne ēdienu kvalitāte. Amistratorei - 10( pieklājīga, laipna, izpalīdzīga, utt), pārējais personāls - 3 (uzvedība kā kolhoza ēdnīcā) Vārdu sakot, viesnīcas vadītājam ir ko padomāt. Viesnīca šobrīd noteikti neatbilst 4 zvaigznēm. Es dotu 2 - 2,5. Bet ir potenciāls, vajag tikai sakārtot lietas.
Comments
  • Comments about
  • Vai Jūs strādājat vai dēļ ierobežojumiem nekas nenotiek?
    Comment Reply: Labdien! Ņemot vērā pašreizējos ierobežojumus, viesnīca pagaidām ir slēgta līdz 6. aprīlim.