powered by Google translate

SPA program with massage and relaxation in the pool and sauna area on weekdays in Kaunas

powered by Google translate

Spa Aušra is a wellness and recreation center located in the center of Kaunas. Here you can find a swimming pool, a sauna, a steam bath and traditional saunas, massage water jet pools and various spa services, health and beauty treatments. Various types of massage, consultations with qualified trainers and health professionals, group exercise, water physiotherapy, swimming training for both children and adults, and educational events are provided. There is also a peace and relaxation area and a Himalayan salt room.

The offer includes :
  • a full-body dry hydro-massage or deep-dynamic back massage (EMS) procedure is selected;
  • relaxation in the Himalayan salt and infrared room;
  • 25 meter swimming pool;
  • swimming pool with modern massage equipment;
  • 2 whirlpool hot water baths (Jakuzzi);
  • sauna and steam bath;
  • Lithuanian sauna (from 10 a.m.);
  • exercise and other activities in water;
  • Herb tea;
  • bathrobe and towel;

Important:

Arrival is possible only on working days. Children under 3 years old are free of charge. Free parking - Šiaulių st. 18. Persons under the age of 18 are admitted only if accompanied by an adult.

Data sheet
Address: Swimming pool and sauna area "Aušra", Vytauto pr. 23, Kaunas See on the map
Duration: 3 hours
Persons: 1-2 (price differs, select above at "Number of participants")
Clothes: Swimwear and slippers
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Lithuania
City LT: Kaunas
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the number of persons

33,00 €

Service supplier:
Aušra SPA
Phone for inquiries +370 687 83344
Aušra SPA Google 4.7 / (478)
  • Buvom pirma karta .grįžtume nebent kad vieta patogi bet tik tiek .Labai išgirtas bet ...visų pirma truko švaros .Antra -vienas iš baseinu buvo šaltas .Trečia - nesamonė su persirengimu .Striukės vienur batai kazkur. Na bet vyšnaitė ant torto :)Ketvirta .Užsakinėjom internetu .mačiau moteris rase taip pat tai ir mum buvo su mazu vaiku taip pat.turėjo dirbti iki 19val., bet jau 17val pirtyse tik lengvai šilta.17:30 darbuotojos vaikšto pradėjo tvarkytis .Registratūroje nebuvom perspėti kad jie dirbs trumpiau nors seip tą diena rodė kad dirba iki 19 val.paklausiau darbuotojos kas cia vyksta baseino erdveje ji pasake oj mes uzsidarom .ta prasme ? Su mazu vaiku teko skubeti persirengti ,susiruosti.moteru persirengimo erdeveje buvom trys paneles ir visos buvom neperspetos ir diskutavom sia tema .kad laikas sumokėtas ir kad bent atėjus perspeti turėtu .toks jausmas, kad pacios( apmazėjus zmonėms )nusprendė uzsidaryti anksciau .Darant uzsakyma taip nebuvo niekur parasyta kad dirbs trumpiau tą diena . Rezume .pasirodė perpildytas ,trūko švaros labai ,komunikacijos su klientu.
  • Po apsilankymo pasigavau odos infekcija kuri plinta ir dauginasi vandenyje. Del pabuvimo spa kuris nepriziuretas ir prastai dezinfekuotas turesiu naudoti antibiotikus. Pats spa labai netvarkingas, grindys neplaunamos, visur slape ir murzina buvo. Begalo daug zmoniu.
  • Lankiausi ne kartą. Patiko pirtys, masažinės srovės. Paskutinį kartą nemaloniai nustebino sukeistos vyrų ir moterų rūbinės. Vyrams teko didesnė, o moterims mažesnė. Nėra net kur apsisukti, nors moterų visada daugiau. Norisi tikėtis, kad viskas pasikeis į gerą.
  • Lankantis darbo dieną iki 15val.gaunasi pigiau ir gerokai mažiau žmonių,kitomis valandomis ir savaitgaliais brangoka.O šiaip neblogas SPA.
  • Puiki nauja erdvė atsipalaidavimui miesto centre - stilinga, jauki, moderni, švari, šiltas aptarnavimas, 3 puikios pirtys, baseinas, sūkurinė vonia. 2 val. prabėgo itin greitai (kaina atrodo kiek didoka?) Minusas - persirengimo kambariai itin ankšti, trūksta erdvės ir dar bent keleto džiovintuvų?
Comments