powered by Google translate

Open gift card for sauna treatments and other services at Sipoonjoki traditional sauna

powered by Google translate

This gift card entitles you to sauna treatments and other services - such as sauna tickets on general shifts - at Sipoonjoki's traditional sauna.

The offer includes :
  • Open gift card for sauna treatments and other services at Sipoonjoki traditional sauna

Important:

You can rent a sauna towel and bath slippers from us.

Data sheet
Address: Hindsbyntie 124, 04130 Sipoo
Duration: Unlimited
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: none
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the amount of €

150,00 €

Service supplier:
Sipoonjoen perinnesauna
savusauna@saunotus.fi, 0405029499
Sipoonjoen perinnesauna Google 4.7 / (60)
  • Suosittelen ehdottomasti käymään täällä. Lempeät löytyy savusaunassa. Ulkona kaksi paljua, toinen kylmä ja toinen lämmin. Vieressä nuotiopaikka, jossa voi paistaa eväitä tai muuten vai lämmitellä. Tarjolla erilaisia hoitoja, esim perinnesaunotusta. Luonnon helmassa talvella maaginen paikka. Keskiviikkoisin hiljainen 3h savusaunottelu teki hyvää. Paikka on saavutettavissa Helsingin keskustasta n. 40 minuutissa talvikeleillä.
  • Kokemus oli ihana en ollutkaan ennen käyny savusaunassa nii ei oikein tienny mitä odottaa. Miinusta tulee siitä että vain 1 suihku ja parkkipaikka pieni suhteelisen pieni. Pari tuntia meni todella nopeasti, viihtyisä paikka. Olisi pystyny grillamaan vaikka makkarat, mutta se jäi tällä kerta tekemättä.
  • En ollut ennen käynyt savusaunassa ja oli kyllä ihana kokemus... niin rentouttavaa!! Pimeä sauna jossa muutama kynttilä tuo tunnelmaa. Ulkona kaksi paljua (kylmä & lämmin -altaat). Pesut tapahtuu ulkona perinteiseen tyyliin. Perinteinen suihkukin kyllä löytyy, mutta eihän sellaista käytetä tuollaisessa ihanassa ja perinteitä huokuvassa paikassa.
  • ⭐️ 6/5 Todella mukava ja rentouttava kokemus! Savusaunan lisäksi iso plussa on kylmä ja lämmin palju pihalla, ja mahdollisuus ostaa saunahoitoja. Vihtahoito oli kyllä odotuksia parempi, ja ehdottomasti suosittelen tätä jokaiselle saunojalle! Aivan eri asia kuin että itse vähän vihtoisi!
  • Tunnelmallinen paikka ja kosteat hyvät löylyt. Ehkä lyhyt väliaika saunavuoroissa olisi hyvä niin parkkipaikka kerkeisi tyhjentyä. Lisäksi ryhmäkoko pienemmäksi. Max. sellaiseksi että koko ryhmä mahtuu paljuun. Ei ole kiva odottaa vuoroa saunaan tai paljuun. Miellyttävä saunaisäntä ??
Comments