powered by Google translate

Smoke sauna experience

powered by Google translate

Looking for the perfect gift for a sauna lover?

Sipoonjoki traditional sauna offers a unique experience in a smoke sauna, where bathing takes you to the heart of the ancient Finnish sauna tradition. You can take a dip in the fresh cold water pool from the sauna's forested pools, or enjoy the wooded shores of Sipoonjoki in the warm pool.

Together with our partners, we also offer traditional saunas, summer vacations, peat treatments, herbal massages, and various baths and baths.

The offer includes :
  • The gift card includes the use of the recreation area for two hours during the general shift.

Important:

You can rent a sauna towel and bath slippers from us.

Data sheet
Address: Hindsbyntie 124, 04130
Duration: 2 hours
Persons: 1
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Treatment type of massage/spa: All body
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: none
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

25,00 €

Service supplier:
Sipoonjoen perinnesauna
savusauna@saunotus.fi, 0405029499
Google 4.7 / (60)
  • Suosittelen ehdottomasti käymään täällä. Lempeät löytyy savusaunassa. Ulkona kaksi paljua, toinen kylmä ja toinen lämmin. Vieressä nuotiopaikka, jossa voi paistaa eväitä tai muuten vai lämmitellä. Tarjolla erilaisia hoitoja, esim perinnesaunotusta. Luonnon helmassa talvella maaginen paikka. Keskiviikkoisin hiljainen 3h savusaunottelu teki hyvää. Paikka on saavutettavissa Helsingin keskustasta n. 40 minuutissa talvikeleillä.
  • Kokemus oli ihana en ollutkaan ennen käyny savusaunassa nii ei oikein tienny mitä odottaa. Miinusta tulee siitä että vain 1 suihku ja parkkipaikka pieni suhteelisen pieni. Pari tuntia meni todella nopeasti, viihtyisä paikka. Olisi pystyny grillamaan vaikka makkarat, mutta se jäi tällä kerta tekemättä.
  • En ollut ennen käynyt savusaunassa ja oli kyllä ihana kokemus... niin rentouttavaa!! Pimeä sauna jossa muutama kynttilä tuo tunnelmaa. Ulkona kaksi paljua (kylmä & lämmin -altaat). Pesut tapahtuu ulkona perinteiseen tyyliin. Perinteinen suihkukin kyllä löytyy, mutta eihän sellaista käytetä tuollaisessa ihanassa ja perinteitä huokuvassa paikassa.
  • ⭐️ 6/5 Todella mukava ja rentouttava kokemus! Savusaunan lisäksi iso plussa on kylmä ja lämmin palju pihalla, ja mahdollisuus ostaa saunahoitoja. Vihtahoito oli kyllä odotuksia parempi, ja ehdottomasti suosittelen tätä jokaiselle saunojalle! Aivan eri asia kuin että itse vähän vihtoisi!
  • Tunnelmallinen paikka ja kosteat hyvät löylyt. Ehkä lyhyt väliaika saunavuoroissa olisi hyvä niin parkkipaikka kerkeisi tyhjentyä. Lisäksi ryhmäkoko pienemmäksi. Max. sellaiseksi että koko ryhmä mahtuu paljuun. Ei ole kiva odottaa vuoroa saunaan tai paljuun. Miellyttävä saunaisäntä ??
Comments