powered by Google translate

SPA sauna session in the recreation complex "Pazust Priedēs"

powered by Google translate

A visit to the mini-SPA area of ​​the Pazust Priedēs recreation complex will give you the opportunity to truly enjoy nature and relax, escape from everyday worries, warming up in a hot sauna, smelling essential oils and getting to know the meditative world. As a couple or in a company - the choice is up to you.

The offer includes :
  • 3 hours of relaxing relaxation in the sauna with a panoramic view of nature for 2 persons;
  • Near the sauna - a water body with the possibility to cool off and swim;
  • A selection of essential oils;
  • Towels, hygiene accessories, bathroom with toilet, 12m2 outdoor terrace for relaxation, grill for grilling, meditative tools with instructions;

Important:

Mandatory advance reservation, which cannot be canceled. If you wish, you can bring your favorite bathrobe and personal slippers. A visit to the hot tub is also possible for an additional fee. During the reservation, please indicate how many people will be in the sauna session - for each additional person, it is necessary to coordinate with the owners of the accommodation.

Data sheet
Address: "Pazust Priedēs" - Bernāti, Nīcas parish, Southern Kurzeme district, LV-3473 See on the map
Duration: 3 hours
Persons: 2
Clothes: Swimsuit / swimming trunks, robe, slippers
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Latvia
City LV: Liepaja, Bernati
Regions LV: Kurzeme
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

90,00 €

Service supplier:
Pazust Priedēs
+371 28605177 / info@pazustpriedes.lv
Pazust Priedēs Google 5 / (18)
  • Lieliska, mierpilna atpūta. Milzīgs plus, ka mājiņas nav tuvu viena otrai, līdz ar to iespēja baudīt privātumu! Fantastiski plkst.22.00 gulēt džakuzī, skatīties zvaigznēs un fonā dzirdēt jūras šalkoņu! Atpūta bija janvāra mēnesī, bet noteikti izbaudīsim arī šeit atpūtu vasarā!
  • Paldies par jauko un silto sagaidīšanu! Skaistais plašums un priedes rada mieru un klusumu! Pirtiņa nomierina, super, ka bija pieejamas dažādas ēteriskās eļļiņas! ❤️ Iesaku uz visiem 100%, pat, ja jāmēro tāls ceļš līdz Liepājai, tas ir tā vērts!
  • Namiņš bija mājīgs un ļāva mums pilnīgi iegrimt rudenīgajā noskaņā, baudot siltas vakariņas un sarkanvīnu uz terases. Šis bija lielisks ceļojums, lai iemūžinātu rudenīgās dabas skaistumu un relaksētos tās klusumā.
  • Burvīga vieta atpūtai netālu no jūras. Miers un klusums, priežu smarža, relaksējoša pirts ar gongu skaņām. Pilnīgs relaksējošs atpūtas brīdis. Paldies par burvīgo piedzīvojumu!
  • Paldies par atpūtu, paldies par šo superīgo vietu! Ienākot mājiņā uzreiz ir tāda māju sajūta. Miers. Klusums. Īstā vieta, kur pazust no ikdienas rutīnas. Jūs tiešām esat piedomājuši pie daudzām mazām, bet tai pat laikā tik ļoti būtiskām detaļām, kas kopā rada šo burvīgo atmosfēru. Uz atgriešanos! ??
Comments