powered by Google translate

Overnight at Jaunmoku Palace and breakfast for 2 persons

Premium
powered by Google translate

To dream and wake up in a castle is not only possible in fairy tales! Enjoy a fabulous rest in one of the two historic and romantic rooms of the castle hotel - the Castle Lord's or Dorothea's room. The elegant, Art Nouveau interior rooms are located on the 1st floor of the palace with a view of the rose garden and the courtyard. The room has a bathroom with a classic bathtub, TV and WIFI. After a delicious breakfast, we invite you to visit the castle museum.

The offer includes :
  • Overnight in the Castle King's or Dorothea's room in the castle;
  • For breakfast;
  • Visit to the Jaunmoku Palace Museum;
  • Free parking and Wi-fi;

Important:

Advance reservation is required, which can be canceled at least one hour before the reserved time. The service can be used throughout the year, any day of the week. For an additional fee, it is possible to order sparkling drinks and snack plates in the room.

Data sheet
Address: "Jaunmoku castle" - Jaunmoku castle, Tumes parish, Tukuma prov. See on the map
Persons: 2
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: All the year round
Number of nights: 1
Meal: Breakfast
Country: Latvia
City LV: Tukums
Regions LV: Kurzeme
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

131,00 €

Service supplier:
Jaunmoku Pils
+371 26187442; +371 63107125
Jaunmoku Pils Google 4.7 / (2338)
  • Kopumā pozitīva pieredze, emocijas. Apmeklējām ziemas periodā. Pozitīvi - attiecīgajā dienā bija pieejama ekskursijas pa pili ar gidu. Pils bija arī diezgan pilna ar apmeklētājiem. Ne tik pozitīvi - ekskursijas laikā netika pateikts, ka Pilskunga un Dorotejas istabas nav muzeja sastāvdaļa, bet gan viesnīcas = regulāri kāds mēģināja ienākt numuriņos :) Papildus ekskursijai, bija arī koncerts (pa papildus samaksu) - to gan neapmeklējām, nevaru komentēt. Negatīvi - ziemas periodā diezgan ierobežotas laika pavadīšanas iespējas, teritorija bija arī diezgan apledojusi, ne gluži piemērota pastaigām.
  • Jaunmoku pils ir skaista un vēsturiska vieta, kuru ir vērts apmeklēt. Tā ir labi saglabājusies viduslaiku pils, kas piedāvā ieskatu senajos laikmetos. Pili ieskauj gleznaina dabas apkārtne ar mežiem un ezeriem, kas padara to par lielisku vietu pastaigām un atpūtai. Apmeklētāji var izstaigāt pils iekštelpas, apskatīt izstādes un pat baudīt tematiskas ekskursijas. Kopumā Jaunmoku pils ir interesanta vieta, kuru var piedāvāt kultūras un dabas mīļotājiem.
  • Jauka apskates vieta Tumes pagastā, Ventspils šosejas malā. Šeit notiek koncerti, jo ir mājīga zāle ar labu akustiku, pilī var aplūkot atjaunotās istabas. Var pastaigāties pils apkārtnē, kas ir sakopta, ir dīķis ar strūklaku. Var izīrēt telti (vasarā) saviesīgiem pasākumiem, ir kafejnīca.
  • Skaista un sakopta apkārtne. Pils iekšienē nesanāca būt, bet šī ir lieliska vieta rudens baudīšanai
  • Skaista, antīka pils, rudens laikā no pils torņa skaisti skati.
Comments