powered by Google translate

Combined ticket to the Aviation Museum

powered by Google translate

Make visiting the museum even easier by buying your admission ticket in advance!

The ticket is delivered electronically in pdf format and you can show either a printout or an opened file from your phone at the ticket office.

The entrance ticket allows you to visit the Aviation Museum once and is valid for 12 months from the date of purchase. A group ticket entitles entry for two adults and max. for three children, or one adult and four children.

The offer includes :
  • Combined ticket to the Aviation Museum;
  • 2 adults and max 3 children;

Important:

Children under the age of 7 have free entry to the museum.

The lofts in the exhibition halls and the Finnair Convair 440 Metropolitan passenger plane are not accessible. The other sections of the exhibition are.

Exhibition information boards in Finnish, Swedish and English

Winter schedule (September 1-May 31): Tues 10am-5pm, Wed-Fri 10am-8pm, Sat-Sun 10am-5pm.

Summer schedule (1.6.-31.8.): Mon-Tues 10-17, Wed-Fri 10-20, Sat-Sun 10-17.

Closed: Midsummer (Fri-Sun), Independence Day (6.12.), Christmas (24-26.12.), New Year (31.12.-1.1.)

Data sheet
Address: "Finnish Aviation Museum" - Karhumäentie 12, 01530, Vantaa
Duration: 1 hour
Persons: 5
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Vantaa
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

30,00 €

Service supplier:
Suomen Ilmailumuseo
+358 44 754 2930
Google 4.4 / (1428)
  • Tyylikäs kattaus Suomen ilmailuhistoriaa,uusitussa näyttelytilassa vietät vaikka perheen kanssa mukavan sunnuntain.
  • Käytiin täällä lokakuun lopussa 2023. Parkkitilaa tuntui löytyvän. Me käytettiin Museokorttia. Kassalla palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Itse näyttely oli varsin kompakti. Aika hyvin sai tietoa Suomen ilmavoimien historiasta. Pääsi katsomaan koneita, jotka olivat varsin hyvässä kunnossa. Pääsi kokeilemaan simulaatoria. Jos varaa ajan niin pääsee matkustajankoneen simulaattoorua kokeilemaan. Tiloista löytyy museokauppa ja kahvio.
  • Loistava kohde Suomen Ilmavoimista ja -ilmailun historiasta kiinnostuneille. Kattava näyttely ja kahvila tarjoaa lisäenergiaa kävijöille. Täällä tulee käytyä useamminkin.
  • Kiva paikka nähdä ilmailun historiaa. Lapset ovat tykänneet erityisesti. Pariin lentokoneeseen pääsee myös sisälle. Lisäksi on hävittäjäsimulaattori, jota pääsee ohjaamaan. Museossa kuluu helposti 1-2 tuntia. Paikassa on myös kahvila ja pieni myymälä, jossa myydään ilmailuaiheista tavaraa.
  • Suomen Ilmailumuseoon on helppo tulla ja parkkipaikat ovat ihan museon edessä. Museoon pääsee myös helposti junalla ja Aviapoliksen asema on aivan kivenheiton päässä. Asemalla kannattaa ottaa ulosmenotie Aviapolis Bulevardille ja Saavut Clarion hotellille. Museo on avain Hotellin takana, jonne lyhyt kävelymatka. Lentokoneet on jaettu museossa kahteen halliin. Toiseen siviilikoneet ja toiseen sotakoneet. Löytyy matkustajakone ja sisällä voi vierailla. On pieniä koneita ja helikoptereita, kuumailmapallo jne. Koneet ovat aika tiiviisti, mutta siististi halleissa. Ota huomioon halleissa on talvella viileää, joten lämmin vaatetus voi olla tarpeen säästä riippuen. Hallien välissä ok pieni muu näyttelytila ja jossa mm. lentosimulaattori. Ikävä kyllä ilmeisesti tämäkin on siirtouhan alla. Ainakin joskus näin lehdissä uutisointia. Toivottavasti saa jatkaa täällä tai jopa löytää paremman paikan muualta. Suosittelen tutustumaan ja onhan esillä eri aikakausiemme kaunottaria ja uljaita sota koneitakin. Mielestäni opastukyltit olivat hyviä ja riittäviä. Paikka soveltuu perheille ja muille alasta kiinnostuneille. Liikunta esteettömät oli otettu hyvin huomioon. Ainut yksi pieni osio ylhäällä voi olla vaikea saavuttaa rappusia pitkin. Suosittelen suuresti paikkaa vierailla!
Comments