powered by Google translate

Just like in a real plane - AIRBUS A330 flight simulator

Premium
powered by Google translate

In the exhibition of the Finnish Aviation Museum you will find airplanes designed and used by Finns. The exhibition consists of dozens of airplanes and other objects related to aviation, such as engines, propellers, miniature models and communication devices. The Finnish Aviation Museum is located in Vantaa Aviapolis at Karhumäentie 12 (Tietotie 3), 01530 Vantaa. You can get to the Aviation Museum easily by public transport, by bike or on foot.

The simulators used for vocational training are opening to the general public after a break of years. Just like in a real plane – AIRBUS A330 flight simulator in cooperation with Finnair Flight Academy.

The offer includes :
  • 1 hour flight time, 30 minutes initial orientation;
  • The simulator can accommodate 4 customers;

Important:

Being intoxicated is prohibited, 0 tolerance for alcohol. Cancellation of the reservation no later than 14 days before the reservation.

Data sheet
Address: "Finnish Aviation Museum" - Karhumäentie 12, 01530, Vantaa
Duration: 1 hour 30 min.
Persons: 4
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: none
Season: All year
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Vantaa
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

449,00 €

Service supplier:
Suomen Ilmailumuseo
+358 44 754 2930
Google 4.4 / (1428)
  • Tyylikäs kattaus Suomen ilmailuhistoriaa,uusitussa näyttelytilassa vietät vaikka perheen kanssa mukavan sunnuntain.
  • Käytiin täällä lokakuun lopussa 2023. Parkkitilaa tuntui löytyvän. Me käytettiin Museokorttia. Kassalla palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Itse näyttely oli varsin kompakti. Aika hyvin sai tietoa Suomen ilmavoimien historiasta. Pääsi katsomaan koneita, jotka olivat varsin hyvässä kunnossa. Pääsi kokeilemaan simulaatoria. Jos varaa ajan niin pääsee matkustajankoneen simulaattoorua kokeilemaan. Tiloista löytyy museokauppa ja kahvio.
  • Loistava kohde Suomen Ilmavoimista ja -ilmailun historiasta kiinnostuneille. Kattava näyttely ja kahvila tarjoaa lisäenergiaa kävijöille. Täällä tulee käytyä useamminkin.
  • Kiva paikka nähdä ilmailun historiaa. Lapset ovat tykänneet erityisesti. Pariin lentokoneeseen pääsee myös sisälle. Lisäksi on hävittäjäsimulaattori, jota pääsee ohjaamaan. Museossa kuluu helposti 1-2 tuntia. Paikassa on myös kahvila ja pieni myymälä, jossa myydään ilmailuaiheista tavaraa.
  • Suomen Ilmailumuseoon on helppo tulla ja parkkipaikat ovat ihan museon edessä. Museoon pääsee myös helposti junalla ja Aviapoliksen asema on aivan kivenheiton päässä. Asemalla kannattaa ottaa ulosmenotie Aviapolis Bulevardille ja Saavut Clarion hotellille. Museo on avain Hotellin takana, jonne lyhyt kävelymatka. Lentokoneet on jaettu museossa kahteen halliin. Toiseen siviilikoneet ja toiseen sotakoneet. Löytyy matkustajakone ja sisällä voi vierailla. On pieniä koneita ja helikoptereita, kuumailmapallo jne. Koneet ovat aika tiiviisti, mutta siististi halleissa. Ota huomioon halleissa on talvella viileää, joten lämmin vaatetus voi olla tarpeen säästä riippuen. Hallien välissä ok pieni muu näyttelytila ja jossa mm. lentosimulaattori. Ikävä kyllä ilmeisesti tämäkin on siirtouhan alla. Ainakin joskus näin lehdissä uutisointia. Toivottavasti saa jatkaa täällä tai jopa löytää paremman paikan muualta. Suosittelen tutustumaan ja onhan esillä eri aikakausiemme kaunottaria ja uljaita sota koneitakin. Mielestäni opastukyltit olivat hyviä ja riittäviä. Paikka soveltuu perheille ja muille alasta kiinnostuneille. Liikunta esteettömät oli otettu hyvin huomioon. Ainut yksi pieni osio ylhäällä voi olla vaikea saavuttaa rappusia pitkin. Suosittelen suuresti paikkaa vierailla!
Comments