powered by Google translate

Flight simulator experience with the Messerschmitt Bf109 G2 fighter - 60 min

powered by Google translate

Fly in the footsteps of the aces! Experience firsthand the speed and excitement of the air battles of the Continuation War!

The aviation museum's novelty simulator brings the visitor into the hands of the famous Messerschmitt Bf109 G2 fighter of the Finnish Air Force, with which the Finnish aces achieved numerous air victories in the air battles of the final phase of the Continuation War in 1943-1944.

The body of the simulator is a replica of the body of a real German-made fighter with all control devices. The high-quality visual of the three video cannons projects the front and side views of the fighter around the pilot.

The flight simulator offers an authentic experience of flying a fighter jet and the opportunity to test your skills in the frenzy of a virtual aerial battle.

The offer includes :
  • Flight simulator with the Messerschmitt Bf109 G2 fighter;
  • You can get into the cockpit of the Messerschmitt Bf109 G2 fighter yourself;
  • An authentic experience of flying a fighter jet;
  • A chance to experience the frenzy of a virtual dogfight;

Important:

The Messerschmitt Bf109 G2 simulator is not recommended for young people, it is more suitable for adults. You cannot enter the simulator space with a wheelchair or rollator, but there are no other physical restrictions (the cockpit seating solutions are designed to be suitable for tall people as well). In simulator flying, as in all other aviation, there is zero tolerance for intoxicants.

Data sheet
Address: "Finnish Aviation Museum" - Karhumäentie 12, 01530, Vantaa
Duration: 1 hour
Persons: 1 (price differs, select above at "Number of participants")
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Vantaa
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the number of persons

119,00 €

Service supplier:
Suomen Ilmailumuseo
+358 44 754 2930
Google 4.4 / (1428)
  • Tyylikäs kattaus Suomen ilmailuhistoriaa,uusitussa näyttelytilassa vietät vaikka perheen kanssa mukavan sunnuntain.
  • Käytiin täällä lokakuun lopussa 2023. Parkkitilaa tuntui löytyvän. Me käytettiin Museokorttia. Kassalla palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Itse näyttely oli varsin kompakti. Aika hyvin sai tietoa Suomen ilmavoimien historiasta. Pääsi katsomaan koneita, jotka olivat varsin hyvässä kunnossa. Pääsi kokeilemaan simulaatoria. Jos varaa ajan niin pääsee matkustajankoneen simulaattoorua kokeilemaan. Tiloista löytyy museokauppa ja kahvio.
  • Loistava kohde Suomen Ilmavoimista ja -ilmailun historiasta kiinnostuneille. Kattava näyttely ja kahvila tarjoaa lisäenergiaa kävijöille. Täällä tulee käytyä useamminkin.
  • Kiva paikka nähdä ilmailun historiaa. Lapset ovat tykänneet erityisesti. Pariin lentokoneeseen pääsee myös sisälle. Lisäksi on hävittäjäsimulaattori, jota pääsee ohjaamaan. Museossa kuluu helposti 1-2 tuntia. Paikassa on myös kahvila ja pieni myymälä, jossa myydään ilmailuaiheista tavaraa.
  • Suomen Ilmailumuseoon on helppo tulla ja parkkipaikat ovat ihan museon edessä. Museoon pääsee myös helposti junalla ja Aviapoliksen asema on aivan kivenheiton päässä. Asemalla kannattaa ottaa ulosmenotie Aviapolis Bulevardille ja Saavut Clarion hotellille. Museo on avain Hotellin takana, jonne lyhyt kävelymatka. Lentokoneet on jaettu museossa kahteen halliin. Toiseen siviilikoneet ja toiseen sotakoneet. Löytyy matkustajakone ja sisällä voi vierailla. On pieniä koneita ja helikoptereita, kuumailmapallo jne. Koneet ovat aika tiiviisti, mutta siististi halleissa. Ota huomioon halleissa on talvella viileää, joten lämmin vaatetus voi olla tarpeen säästä riippuen. Hallien välissä ok pieni muu näyttelytila ja jossa mm. lentosimulaattori. Ikävä kyllä ilmeisesti tämäkin on siirtouhan alla. Ainakin joskus näin lehdissä uutisointia. Toivottavasti saa jatkaa täällä tai jopa löytää paremman paikan muualta. Suosittelen tutustumaan ja onhan esillä eri aikakausiemme kaunottaria ja uljaita sota koneitakin. Mielestäni opastukyltit olivat hyviä ja riittäviä. Paikka soveltuu perheille ja muille alasta kiinnostuneille. Liikunta esteettömät oli otettu hyvin huomioon. Ainut yksi pieni osio ylhäällä voi olla vaikea saavuttaa rappusia pitkin. Suosittelen suuresti paikkaa vierailla!
Comments