powered by Google translate

Flight simulator Diamond DA-42

powered by Google translate

Aeropole Oy's officially approved Diamond DA42 flight simulator now offers a unique opportunity to experience the everyday life of professional pilots. One-hour guided experience packages are sold for the Diamond DA42 simulator, which include a short orientation and flight time. The Diamond DA42 simulator is also suitable for young people, e.g. 13 years old.

The offer includes :
  • Flight simulator with Diamond DA-42 plane;
  • You can get into the cockpit of the Diamond DA-42 aircraft yourself!;
  • An authentic experience of flying an airplane, which is also suitable for young people;
  • The opportunity to experience an hour of the everyday life of a professional pilot!;

Important:

In simulator flying, as in all other aviation, there is zero tolerance for intoxicants.

Data sheet
Address: "Finnish Aviation Museum" - Karhumäentie 12, 01530, Vantaa
Duration: 1 hour
Persons: 1 (price differs, select above at "Number of participants")
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Vantaa
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the number of persons

139,00 €

Service supplier:
Suomen Ilmailumuseo
+358 44 754 2930
Suomen Ilmailumuseo Google 4.4 / (1428)
  • Tyylikäs kattaus Suomen ilmailuhistoriaa,uusitussa näyttelytilassa vietät vaikka perheen kanssa mukavan sunnuntain.
  • Käytiin täällä lokakuun lopussa 2023. Parkkitilaa tuntui löytyvän. Me käytettiin Museokorttia. Kassalla palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Itse näyttely oli varsin kompakti. Aika hyvin sai tietoa Suomen ilmavoimien historiasta. Pääsi katsomaan koneita, jotka olivat varsin hyvässä kunnossa. Pääsi kokeilemaan simulaatoria. Jos varaa ajan niin pääsee matkustajankoneen simulaattoorua kokeilemaan. Tiloista löytyy museokauppa ja kahvio.
  • Loistava kohde Suomen Ilmavoimista ja -ilmailun historiasta kiinnostuneille. Kattava näyttely ja kahvila tarjoaa lisäenergiaa kävijöille. Täällä tulee käytyä useamminkin.
  • Kiva paikka nähdä ilmailun historiaa. Lapset ovat tykänneet erityisesti. Pariin lentokoneeseen pääsee myös sisälle. Lisäksi on hävittäjäsimulaattori, jota pääsee ohjaamaan. Museossa kuluu helposti 1-2 tuntia. Paikassa on myös kahvila ja pieni myymälä, jossa myydään ilmailuaiheista tavaraa.
  • Suomen Ilmailumuseoon on helppo tulla ja parkkipaikat ovat ihan museon edessä. Museoon pääsee myös helposti junalla ja Aviapoliksen asema on aivan kivenheiton päässä. Asemalla kannattaa ottaa ulosmenotie Aviapolis Bulevardille ja Saavut Clarion hotellille. Museo on avain Hotellin takana, jonne lyhyt kävelymatka. Lentokoneet on jaettu museossa kahteen halliin. Toiseen siviilikoneet ja toiseen sotakoneet. Löytyy matkustajakone ja sisällä voi vierailla. On pieniä koneita ja helikoptereita, kuumailmapallo jne. Koneet ovat aika tiiviisti, mutta siististi halleissa. Ota huomioon halleissa on talvella viileää, joten lämmin vaatetus voi olla tarpeen säästä riippuen. Hallien välissä ok pieni muu näyttelytila ja jossa mm. lentosimulaattori. Ikävä kyllä ilmeisesti tämäkin on siirtouhan alla. Ainakin joskus näin lehdissä uutisointia. Toivottavasti saa jatkaa täällä tai jopa löytää paremman paikan muualta. Suosittelen tutustumaan ja onhan esillä eri aikakausiemme kaunottaria ja uljaita sota koneitakin. Mielestäni opastukyltit olivat hyviä ja riittäviä. Paikka soveltuu perheille ja muille alasta kiinnostuneille. Liikunta esteettömät oli otettu hyvin huomioon. Ainut yksi pieni osio ylhäällä voi olla vaikea saavuttaa rappusia pitkin. Suosittelen suuresti paikkaa vierailla!
Comments