powered by Google translate

Gourmet dinner at "Meridianas" restaurant in Klaipėda

Premium
powered by Google translate

Unforgettable combinations of flavors, which are prepared from carefully selected products and a cozy, pleasant environment, waiting for everyone who longs for gourmet experiences at the "Meridianas" restaurant!

Restaurant "Meridianas" is located in an inseparable symbol of the city of Klaipėda - a ship. It is located on the left side of the Danė river embankment of the port city and is inseparable from the old town of Klaipėda. The restaurant is characterized not only by its unique location, but also by its light-colored interior and unique details and accessories. Exclusive, gourmet dishes and a professional team that loves its customers are always waiting here.

The offer includes :
  • Selected food and drinks from the restaurant menu for the value of the gift certificate

Important:

If the restaurant bill is higher than the value of the gift voucher, a surcharge is made at the restaurant. Gift vouchers cannot be used to pay for alcoholic beverages. The dishes on the restaurant menu are changed depending on the seasonal goodies.

Data sheet
Address: "Meridianas" restaurant, Kurpių st., left side of Danė river embankment, Klaipėda See on the map
Duration: Unlimited
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Lithuania
City LT: Klaipeda
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 20 to 500 €
Input price
Service supplier:
Meridianas
+370 601 31866; info@restoranasmeridianas.lt
Meridianas Google 4.5 / (1486)
  • Maistas labai kokybiškas ir skanus. Jautienos kepsnys buvo labai minkštas ir puikiai paruoštas, maisto pateikimas taip pat labai geras. Aptarnavimas taip pat labai malonus. Interjeras kiek nuobodokas kaip tokiai vietai, patiko, kad grojo gyva muzika, tai suteikė kažkiek gyvybes aplinkai.
  • Viskas puiku, maistas geras, buvome zmonos gimtadienio proga, personalas parupino simbolini pasveikinima (tiramisu su zvakute), kuris buvo tikrai labai skanus. Viskas patiko, rekomenduoju.
  • Fantastiškai skanus maistas ? Ragavome jūros gerybes- buvo labai skanu ir gražu ? Taip pat rekomenduočiau ir užkandis su eklerais ?
  • Pietavome lauke, laivo denyje. Graži aplinka, tiesa ilgiau pasisėdeti sutrukdė širšės. Maistas skanus. Valgėme midijas, antienos ir kiaulienos kepsnius. Staliuką rezervavome iš anksto.
  • Maisto ir kainos santykis geras. Nors kainos ir į didesnę pusę, bet porcijos adekvačios tokiai kainai. Patiekalai gražiai pateikti ir labai skanūs. Aptarnavimas puikus, tačiau atnešus užkandžiam duonele su užtepėlėm, galėtų iškart papasakoti kas tai yra. Pradžioje šiek tiek pasimetėm, kad mes neužsisakėm ir mum atnešė, nieko nesakius padėjo ant stalo. Tik kuomet paklaussėm kad čia kaip, tada paaiškino.
Comments