powered by Google translate

Dinner in the dark in Kaunas

Premium
powered by Google translate

Kaunas is an attractive place for gourmets and romantics who are looking for a cozy rest and has been awarded even 4 stars. It reflects quality, prestige and high level of service.

Immerse yourself in a whole new dining experience - dine in total darkness! It's a real challenge, because you won't see anything, but you'll smell the aroma, and your taste buds are more sensitive in the dark. So an incredible gourmet adventure awaits you. Play with your senses!

The offer includes :
  • a snack;
  • hot meal;
  • dessert;

Important:

Drinks are not included in the price. There are no events in summer. Dinners are organized on prearranged dates on weekdays. The menu can be adapted for vegetarians and vegans. Warning of vital food allergies is required at registration.

Data sheet
Address: Hotel "Daugirdas", Daugirda st. 4, Kaunas See on the map
Duration: 1 hour 30 minutes - 2 hours
Persons: 1-2 (price differs, select above at "Number of participants")
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: From September 16 until May 14
Country: Lithuania
City LT: Kaunas
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the number of persons

45,00 €

Service supplier:
Daugirdas
+37068612311
Daugirdas Google 4.4 / (929)
  • Puikus aptarnavimas. Jaukūs kambariai. Labai skanus maistas. Vieta tobula Kauno senamiestis
  • Fantastinė maisto ir vyno degustacija. Virtuvė dėmesinga, someljė sąmojingas. Maistas ir vynas nepriekaištingi. Labai rekomenduoju.
  • Vakarieniavome “Vakarienė tamsoje”. Nerekomenduoju. Aptarnavimas tikrai geras, bet yra eilė dalykų, kur yra vietos tobulėti. Visų pirma, operatyvesnio sprendimo svečių susodinimui beveik pusę skirto laiko užtruko kol susodino visus žmonės, vedė prie staliukų poromis ar nedudelėmis grupelėmis, o kiti turėjo stoviniuoti ir laukti. Antra, prie vieno staliuko atėjus su pora, sodina ir nepažįstamus žmonės, tad pabendrauti vakarienės metu su savo kompanija negali. O visų trečia - maistas. Tokio lygio restoranui ir eventui maistas kaip valgykloje. Gėrimai, net stalo vanduo, už papildomą kainą. Prėska, riebu, produktų šviežumas abejotinas, kvapas irgi, skoniai nedera. Desertas buvo paprastas miltinis sausas, kepimo miltelių skonio pyragas, perteptas vos jaučiamu kremu. Iš grupės dalyvių buvo nemažai nepatenkintų kokybe, buvo kas rado plauką. Vienintelis smagus dalykas renginio vedėja Indrė, kuri visą vakarą palaikė gerą nuotaiką.
  • Foto nebus, nes vakarienė tamsoje. Mintis vau! Bet... Atėjus matome barą, padavėjos mandrumo lygis šokiruoja, bet gal diena sunki. Baro stiklo siena valytojos nematė šiemet? Purvina, nutaškyta kaip kad net kaimo kioske švariau. Tamsoje vakariene - prėska viskas, skonis valgyklos, bet neregė viską labai PRO pristato, gaila kad jos super skanus patiekalo apibūdinimas neturi nieko bendro su maistu lėkštėje. Gavome plauką, speliojome tamsoje kokios jis spalvos ir iš kurios kūno vietos. Nu žodžiu, pykite nepyke už komentarą, bet grojate tik ant viešbučio vardo, jo tobulos vietos, tačiau kardinaliai reiktų susiimti.
  • Maistas buvo labai skanus tačiau aptarnavimu nelikaupatenkinta, tiesiog staliukas buvo rezervuotas iš anksto, šventės dieną oras buvo prastas ir buvau informuota, kad jei oras bus prastas gausime staliuką apačioje restorane, tačiau šventės dieną buvo galimybė būti tik ketvirtame aukšte, nors labai vėjuota ir lijo. Kažkoks nesusikalbėjimas.
Comments