powered by Google translate

Norparetki in May

powered by Google translate

Saimaa's most comfortable Norpartrips on an electric Ekopaat. On a guided tour, you'll get a great nature experience, you'll hear a lot of stories about the Saimaa norma, and if you're lucky, you'll see a norma basking on the beach.

The offer includes :
  • Norparetki for one

Important:

When you arrive, leave your car in the parking lot of Okkola holiday cottages. Go to the bathroom, and follow the signs to the beach. Normal weather-appropriate outerwear. The boat is covered and protected from the weather. Suitable for all ages. Cancellation of reservation 7 days before.

Data sheet
Address: Ylössaarentie 35, 52200 Puumala
Duration: 3 hours
Persons: 1 (price differs, select above at "Number of participants")
Clothes: Appropriate equipment for the weather
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: 01.05-13.06
Country: Finland
Region Finland: Southern Savonia
Cities in Finland: none
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the number of persons

50,00 €

Service supplier:
LakeLand GTE
sales@lakelandgte.fi
LakeLand GTE Google 4.9 / (52)
  • Upea kokemus. On mielenkiintoista pudota jäihin turvallisesti ja harjoitella sieltä nousua. Kelluminen on rentouttavaa ja todella mukavaa, varsinkin kaveriporukalla.
  • Erittäin toimiva ja hyvä palvelu Puumalan keskustassa. Vuokrattiin tosi kätevästi kajakit Visit Puumalan sivuilta ja haettiin ne Koulukartanon vierestä itsepalveluvuokraamosta. Hinta neljältä tunnilta ja kahdelta kajakilta varusteineen oli 70 euroa. Tosi kohtuullinen hinta. Huitastiin kahvi- ja evästauolle 4,5 kilsan päähän noin Koskenselän ja Sahanlahden puoliväliin. Jos haluaa mennä suositusreittiä, kartta kuuluu varusteisiin, ja reitillä on kolme leiripaikka. Tällöin suunta on eri. Meidän meloma reitti oli myös kaunis - punaiset luotsiveneet, Puumalan Satama, Puumalan Silta, Koskenselän leirintäalue ja taukopaikalta avautuva Sahanlahti sekä lukuisat somat mökit ja talot Saimaan rannalla olivat mukavaa katseltavaa. Lämmin suositus tälle palvelulle!
  • Mielenkiintoinen norpparetki, vaikka emme luonnossa niitä nyt nähneetkään. Sen sijaan kalasääskiä useampi ja vielä kaulushaikara kaupan päälle. Oppaan tarinointi ja asiantuntemus kasvatti norppatietoutta ja ymmärrystä lajin suojelemisen tärkeydestä. Erityispisteet siis oppaalle, ekologiselle veneelle ja upeille maisemille!
  • Norpparisteily oli kyllä antoisa kokemus. Opas Arto oli omiaan tekemään tunnelmasta tervetulleen, tarinat ja tiedot avasi paljon norppien maailmaa.
  • Huikea jääkellunta Olavinlinnan kupeessa, -13 asteen pakkasessa, tähtitaivaan alla. Arto vetää retket ammattitaidolla ja mukavan lupsakalla tyylillä??
Comments