powered by Google translate

White water rafting

powered by Google translate

You have a unique opportunity to experience the rapids of the mighty rapids while swinging on a rubber raft.

Under the guidance of our experienced rapids guides, you can safely descend the 600-meter long Kuusaankoski on the right rafting board. After the landing, we will get back to Koskkenska through the channel.

The offer includes :
  • White water rafting in the middle of the great waves, in the roar of the flowing stream and rapids!;
  • A 600-meter trip swinging on a rubber raft;
  • Experienced rapids guides guarantee a fast-paced but safe experience;

Important:

Intoxicated persons cannot participate in rafting. Guided activities, where the guide is responsible for safety and its implementation, are carried out with relatively the same rules of the game as driving a car. Our guides have decision-making responsibility, and they can deny access to the activity if necessary.

Data sheet
Address: "Varjolan Tila" - Vilppuluantie 51 41370 Kuusa
Duration: 45 min.
Persons: 1-4
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: Warm season
Country: Finland
Region Finland: Central Finland
Cities in Finland: Laukaa
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

100,00 €

Service supplier:
Varjolan Tila
+358 20 79 28080
Google 4.4 / (353)
  • Työhyvinvointi päivää viettämässä. Ensin lumikenkäily mukavan ohjaajan johdolla, siitä lämpimään savusaunaan. Terassilla 2 paljua, rannassa avanto. Tämän jälkeen todella maistuva ruoka ravintolassa. Hieno paikka, kohtuumatka Jyväskylästä, palvelualtis henkilökunta. Suosittelen lämpimästi.
  • Palvelu pelasi savusaunalla ja mökissä. Paikat tiptop, sapuska erinomaista.
  • Annoin 5 tähteä hinta-laatu suhteesta. Huone, jossa yövyin oli kahden hengen huone ilman WCtä ja suihkua. Hinta oli 55€. Hintaan kuului loistava aamiainen, joka olisi maksanut missä tahansa isommassa kaupungissa varmasti lähelle 20€. Paikka on kosken vieressä, johon oli 20h kalastuslupa, joten sijainti oli itselleni erinomainen. Palvelu oli oikein ystävällistä ja kaikki toimi hienosti. Lisäksi pääsin huoneeseen paljon sovittua aiemmin. Vahva suositus.
  • Vietettiin juhannus Varjolassa. Pakettiin kuului kaksi yötä, poreamme ja savusaunavuoro, aamupalat ja Varjolan menu toisen iltana. Ruoka aamupalalla ja Bistro Sylvissä oli varsin maukasta. Etukäteen ilmoittamani ruokarajoitteet huomioitiin hyvin annoksissa ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Sylvin annoksissa oli hyvä hinta-laatu-määrä-suhde. Savusauna oli hyvä, suihkutilat siistit. Varjola on koiraystävällinen paikka ja koiria olikin useissa huoneissa. Ainoat miinukset majoitustilasta ja saunan yhteydessä olleesta poreammeesta. Riihihuoneessa ei ollut ilmastointia ja rakennus lämpeni auringossa kovasti, edellisten päivien lämpö tuntui vielä varastoituneena. Huonetta sai viilennettyä läpivedolla etu- ja takaovesta, mutta vaihtarina tuli jonkin verran itikoita. Avattavia ikkunoita ei ollut. Poreammeet ovat ulkona, niillä ei ole katosta. Yhdistettynä savusaunasta tulevien ihmisten likaan ja puista tippuvaan roskaan katsoin veden niin likaiseksi, etten halunnut ammeeseen mennä. Muille samalla vuorolla olleille vesi ei ollut ongelma, itse olen nyt tarkempi.
  • Erinomainen palvelu. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Huoneet pieniä, mutta asianmukaisia, erillinen tuoli ja pöytä olisi ollut hyvä lisä. Savusauna ja poreamme upeissa maisemissa oli luksusta.
Comments