powered by Google translate

Gift voucher for the hotel "Grand Baltic Dunes" in Palanga

powered by Google translate

Apartments located in the prestigious location of "Grand Baltic Dunes" invite you to enjoy exceptional comfort and quality relaxation. Here you will find everything you need for a peaceful and pleasant vacation.

For those who want a quiet and cozy vacation, we suggest visiting the Grand Baltic Dunes hotel in the Palanga resort. Here you will get first-class service and relaxation. By using this gift voucher, you will be able to purchase the desired hotel services for the value of the voucher. It can be accommodation, dinner or spa activities.

The offer includes :
  • Selected services of the Grand Baltic Dunes hotel for the value of the gift certificate

Important:

You can only pay for accommodation services with a gift voucher. Gift voucher is not valid for restaurant and spa services.

Data sheet
Address: Grand Baltic Dunes Hotel, Birutės aleja 26, Palanga See on the map
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: All the year round
Number of nights: Unlimited
Country: Lithuania
City LT: Palanga
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 50 to 3000 €
Input price
Service supplier:
Grand Baltic Dunes
+370 615 22255, hotel@grandbalticdunes.com
Grand Baltic Dunes Google 4.5 / (1047)
  • Vienintelis minusas, iš dviejų viešbučio korpusų į restoraną (pusryčiauti) reikia eiti per lauką, neįgaliesiems tikrai nepatogu, o visa kita puiku.
  • Mini liuxo kambaryje pagalvės po 2 žmogui, bet vienodo dydžio - dideles ir LABAI kietos. Tiesiog nebuvo imanoma ant jų miegoti, laužosi kaklas. Be pagalvių miegojom, kas šiek tiek padejo, bet atsikelem skaudanciom nugarom.Ne sezono metu, kai lankytojų mažiau, kambariai skirstomi taip, kad kaimynų už durų(kambaryje) nebūtų, kas gerai, nes sienos popierinės. Kambariuose tvarkos tikrai trūksta. Pelesis plyteliu tarpuose vonioje. Virtuvele patys nesinaudojom, bet jos fasadai netvarkingai isvalyti, tai arba valytojos nelabai stengiasi arba per mažai laiko kambariui sutvarkyti skiriama. Pusryciai skanūs mums viskas tiko, nors laikai suskirtyti ir kaikurie gaminiai, kurie turetu buti šilti, buvo atšalę. Žiemos sezonu kai tylu ramu tai lokacija tiesiog puiki. Už parkinga moketi reikia papildomai, nors tai nera nurodoma užsisakant.
  • Labai patiko, rekomenduoju. Patogi viešbučio lokacija, labai malonus personalas ir skanūs pusryčiai. Tikrai sugrįšime :)
  • Be galo didelis nusivylimas šiuo viešbučiu! Be galo didelis! Liftas neveikia, žmogus su negalia į ketvirtą aukštą vos ne ropoti turi. Personalas paaiškino, kad savaitgalį niekas negali lifto pataisyti. TAI YRA KETURIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ VIEŠBUTIS, KURIAME SAVAITGALIAIS LIFTAI NETAISOMI! Maistas neskanus, bufetas tarybinio butelio virtuvės dydžio. Pusryčių laikas suskirstytas pusvalandžiais, išduodami lapeliai, koks pusvalandis tau skirtas. Tuo metu esi kažką suplanavęs? Nevalgyk. Ir visai nesvarbu, kad už pusryčius sumokėjai. Pavogtas savaitgalis. Pavogtas...
  • Švaru, tvarkinga. Ilsėjomės klasikiniame dviviečiame kambaryje, kur buvo mini virtuvėlė, vonia. Kambarys nedidelis, nepatogus praėjimas už lovos, reik eiti "krabo žingsneliu" šonu. Pusryčiai gausūs, skanūs, bet kartojasi asortimentas. Per mažas restoranėlis svečiams, todėl skirsto pagal laiką. Parkingas yra po viešbučiu, o jei nėra, tuomet visiškai šalimais yra parkingas. Viešbučio lokacija, ne sezono metu, tai superinė. Beje, keistas restorano pavadinimas :)
Comments