Journey "Old Riga Panorama" on boats on Riga's channel and Daugava river

-20%
Discount

We offer trips on historical boats “AMBER RĪGA”, “AURORA” и “ANNABELLA”. You can enjoy hours of travel, explore Old Riga panorama. Travel on Riga's channel guarantees you a great view of the Kronvalda Park, the bastion of the mountain, Freedom Monument, the National Opera in Riga, Stockmann, Riga bus station and Riga Central Market. In Daugava you will see a great view of the TV tower Zaķusala, Castle of President, Riga Cathedral and other Old Riga towers. Your path will cross Andrejostas and the port of Riga. This trip will give you the opportunity to see Riga's future in 800 years.

The offer includes :
  • A trip in one of the historic ships for 2 persons (1 hr);
  • Excellent leisure;

Important:

Please note that the boat trip can be canceled: unsuitable weather conditions, technical reasons, if the ship is ordered or reserved. It is forbidden to bring your own food and drinks on board. Registration is not required.

Data sheet
Address: “River Cruises Latvia” - 11.Novembra krastmala, Rīga starp Akmens un Vanšu tiltiem (Pie Akmens tilta, pretī RTU un Rātslaukumam) See on the map
Duration: 1 hour
Persons: 2
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: From 15 April till 15 October
Country: Latvia
City LV: Riga
Regions LV: Rīga
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

24,00 €

-20 %

30,00 € *Usual price when buying from offer supplier

Service supplier:
River Cruises Latvia
Registration is not required; +371 20091302
Google 4.6 / (1007)
  • Kamēr vasara,noteikti izbaudiet braucienu ar kuģīti! Tas ir neaprakstāmi brīnišķīgi, it īpaši jaukā kompānijā, sajust vasaru, vēju, svaigu gaisu un jaukus skatus !??
  • Skaists brauciens, bet ļoooti slikta apkalpošana. Kad pēc 40 min pajautājām, kur ir mūsu kokteilis (pa 30 eur), saņēmām atbildi, ka nebūs, jo beidzās kāda no sastāvdaļām.
  • Plusi(+) - Patīkama atmosfēra, skaisti skati, garšīgi kokteiļi?, pietiekams brauciena ilgums, braucu ar panorāmas reisu, 1 h ilgs brauciens. Mīnusi(-) - visus garāmgājējus aicina uz kuģīša klāja, bet neko nesaka par biļetēm, man gan bija nopirktas biļetes jau iepriekš ‘pērkam kopā’, jo tobrīd bija atlaide(12€ vietā bija 7,50€ no pers.), bet iekāpjot tās neviens nepārbauda, tikai brauciena pašās beigās jau 20 minutes pirms piestāšanas krastā, apkalpojošā meitene naski no visiem iekasē naudu par biļetēm(12 € no personas), tūristi bija nesaprašanā, jo iepriekš neviens neko nebija minējis. ?
  • Viesmīlīga apkalpošana (lai arī laikietilpīga) un super atmosfēra. Lieliska atpūta un relaksācijas deva visai ģimenei. Ieteikums : noderētu vēl kāda viesmīle, un iespēja rezervēt vietu, bijām 8 personas kas labprāt pavadītu laiku kopā, bet tā kā galdiņus parvietot nevar sanāca atsevišķi...tad viss būtu vēl patīkamāk.
  • Ilgi jāgaida dzērieni un tomēr būtu labāk, ja būtu iespēja rezervēt sev vietu.
Comments