Horse riding in Katlkalnā for 1 person

Our stable is incredibly close to the Riga - Ramava , near the South Bridge . Beautiful surroundings , the Daugava . There is also a children's playground . We organize as riding and individual riding lessons . Currently, there are 7 horses. Villages can be very easy to reach by public transport ( bus 12 to the destination ) .

Horse riding will not only give you unforgettable experience, but will also have a positive effect for your body, becouse this sport has many benefits. Horse riding improves the circulatory system, restores the nervous, respiratory, digestive and other body systems. Horse riding is great for beginners and experienced horse riders. Horseback riding takes place in the countryside, so let youself  to relax from the bustle of the city and everyday worries.

The offer includes :
  • 1 h. of horse riding in Katlkalnā for 1 person
Data sheet
Address: "Agates", Katlakalns See on the map
Duration: 1 hour
Persons: 1
Clothes: Comfortable clothing that does not restrict movements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Latvia
City LV: Riga
Regions LV: Rīga
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

30,00 €

Service supplier:
Zirgu stallis Agates
+371 29126410
Google 4.9 / (296)
  • Ļoti patika. Noteikti atbrauksim vēl. Interesanti stāsti par zirgiem, par zirgu ikdienu, paldies. Ak, jā. Šonakt piedzimis jauns kumeliņš, meitenīte,, ko mēs arī redzējām.
  • Jauka vieta, izvizināja manu trīsgadīgo meitu uz ponija pa tuvējo mežu. Ponījs ļoti mierīgs, meita pati jāja bez pavadas. Ceļš līdz vieta mazliet bedrains, bet ja prātīgi brauc nav tik traki.
  • Skaista vieta, kopti zirgi un jauka vieta piknikam.
  • Bija jauka atpūta dabā ar zirgiem. Paldies!
  • Organizācijas līmenis -2! Mums uzdāvināja izjādi ar zirgu 2 personām. Piedāvājumā ir iekļauts stundu gara ROMANTISKA izjāde diviem GAR DAUGUVU. Ieradoties izjādē bijām pārsteigti , ka principā nav nekādu apzīmējumu.... telefoniski izstāstīja, ko izlasīt un kur parakstīties. Uzvilkām cepurēs un gaidījām kamēr ierādīsies instruktors/pavadonis un izstāstīs kaut ko par zirgiem, stalli un vēl kaut ko saistošo. Nekas... Laikam ritot savācās vēl cilvēki un kopā jāšanas pastaigā piedalījās 4 personas + instruktors. Izgājām no teritorijas ap 14:10. Ieradāmies ap 14:50. Bez jebkādas papildus informēšanas iesēdināja zirgā un pateica sekot viens aiz otram un tur sākas!!! Sākumā kumeļis aizgāja aiz žoga un nācās griezties riņķi un savākt viņu no turienes. Atpaliekot no pārējiem instruktors neuzgaidīja pēdējo jātnieku. Kuru nācās gaidīt kaut kur pļavas vidū un nesaprotot kas notiek stāvēt. Stress par pazudušu cilvēku un nesaprotamas rīcības no instruktoriem diemžēl nedeva iespēju baudīt dabu un jāšanas procesu. Gar Daugavu izbraucām 20 metrus un gājām atpakaļ stallī pa ceļu. Ļoti neapmierināti par saņemto pakalpojumu.
Comments