powered by Google translate

Aerial yoga lesson with friends (2-4 people)

powered by Google translate

Lightness of being and gentle flight with aerial yoga! Aerial yoga uses an aerial yoga fabric suspended from the ceiling, whose task is to support and assist in movements and also challenge body control and balance in a gentle way. The class is beginner-friendly and pampers both body and mind. The exercise is crowned by a deeply relaxing final relaxation while resting inside the fabric.

The offer includes :
  • Aerial yoga class with friends;
  • 2-4 people;

Important:

Comfortable, flexible clothes.

Data sheet
Address: Kympinkatu 7 40320 Jyväskylä
Duration: 1 hour
Persons: 2-4
Clothes: Sports clothes, barefoot
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Country: Finland
Region Finland: Central Finland
Cities in Finland: Jyväskylä
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

115,00 €

Service supplier:
Laive Oy / Laive Studio
info@studiolaive.fi
Laive Oy / Laive Studio Google 5 / (25)
  • Unelmakarttakurssilla oli mukava tunnelma. Joogasali oli ihanan rauhoittava. Meditaatiohetki oli rentouttava. Ohjaaja oli ihmisläheinen. Mukava kokemus!
  • Ihanan viihtyisä joogastudio, joka tarjoaa kattavasti erilaisia tunteja ja kursseja! Ammattitaitoiset ohjaajat luovat keskittyneen tunnelman joogatunneille, joilla keho saa liikettä ja mieli rentoutuu. Laiveelta saa lähteä joka kerta hymyssä suin. Paras joogastudio Jyväskylässä!
  • Ihanat erilaiset joogatunnit hyvät vetäjät. Kauniit tilat ja hyvä sijainti. Vetäjät opastavat sinua löytämään rentouttavan rauhan ja harmonisen tunnelman. Oman kehon tuntemusta. Edullinen 3x tutustumispaketti.
  • Osallistuin Yinjooga-kurssille ja hurahdin joogaamiseen. Tunneille oli helppo mennä sillä siellä on kaikenlaisia ihmisiä ja sai rauhassa keskittyä vain omaan suorittamiseen. Nyt kun on ollut myös online-joogaa niin on saanut kotona turvallisesti kokeilla eri joogalajeja. Onlinessa on tosi hyvä kuvanlaatu ja ääni toimii tosi hyvin. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan mielestäni tosi kivasti ja ne usein pyritäänkin toteuttamaan, josta iso plussa myös!
  • Kiitos Laiven poppoo! Olen käynyt joogassa säännöllisen epäsäännöllisesti ja eri paikoissa, mutta Studio Laive teki harrastuksesta säännöllisen. Ammattitaitoista, lämmintä ja lempeää ohjausta niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin harrastaneille - ja aivan ihana tunnelmallinen studio! Myös korona-ajan tuomat online-tunnit ja verkkokurssit toimivat loistavasti. :)
Comments