Kart driving in Smalininkai kart track

Smalininkai kart track team, striving to be the fastest – "go fast, go hard, go kart racing", invites You to race in Smalininkai kart track with the wind, friends or family members. 

Smalininkai kart track — the newest kart track in Lithuania. Here You can find "Sodi RT8 " recreational karts with excellent dynamic characteristics Honda engines. Such an abundance of new devices will make men's eyes shine. Emotions, adrenaline and a long persistent excitement waits for You.This is a great opportunity to try yourself, You might discover racers talent in You!

The offer includes :
  • 10 min duration kart driving with Sodi RT8 recreational kart;
  • helmet and colds;

Important:

This offer is valid only for people taller than 1.4 m. It is prohibited to participate for persons drunk from alcohol and drugs.

Data sheet
Address: Smalininkai kart track , Stoties st. 13, Smalininkai, Jurbarko region. See on the map
Duration: 10 min.
Persons: 1-2 (price differs, select above at "Number of participants")
Clothes: Comfortable clothing that does not restrict movements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Lithuania
City LT: Jurbarkas, Smalininkai
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Select the number of persons

20,00 €

Service supplier:
Smalininkų kartodromas
+37062086666
Smalininkų kartodromas Google 4.6 / (376)
  • Atvažiavom su draugeliu pralėkt iš vilniaus. Maps rodo, kad dirba, o iš tikrųjų ne. Sunervino
  • Jei nori išsikrauti ir pajausti adrenalino skonį važiuojant kartingu, tai kaip tik ši vieta ir yra tinkama.
  • Nuostabi vieta pasibuvimui su šeima ar draugais ?personalas irgi geros nuotaikos ? Butynai verta atkeliauti ir pasivazyneti, verta buvo keliauti 100 km. Dėl 35 min. Pasivazynejimo?
  • Malonu, kad darbuotojai vienodai dėmesingi visiems - ir suaugusiems, ir vaikams. Ačiū nuo anūko ir senelio, kurie smagiai pasivažinėjo.
  • Vakar apsilankėme kartodrome, ir vieno važiavimo metu vienas iš važiavusių posukyje išslydo iš trasos ir pataikė į trasos krašte esančią ir visam kartingų trasos darbuotojų kolektyvui žinoma duobe. Vairuotojas smūgio į duobe metu, patyrė sunkų sužalojimą į šoną(galimai skilo šonkaulis, dar tikslinamės) jis laikė iškelta ranką ir tikėjosi, kad prieis trasos darbuotojai. Darbuotojai tikrai matė sustojūsį žmogų, bet nieko nedarė. Pamatęs, kad niekas neateis, susižalojas žmogus su kartingu pats lėtai privažiavo į pitus. Pasakęs kas nutiko, tik iš priėmėjos sulaukė pagalbos, visi kiti į šį sužalojima sureagavo netinkamai manau. Suprantu, kad visko būna ir vairuotojas yra atsakingas pats už save, bet jei yra žinomi trasos defektai, tai galima ties ta vieta padaryti kliūtis, kad sulėtintų važiuojančius ar imtis kitų priemonių, kurios apsaugotų nuo tokių atsitikimų.
Comments