powered by Google translate

Armored vehicle lesson for two people

powered by Google translate

Mil-safarit specializes in organizing events with military vehicles for groups of 1-70 people all year round.

Mil-safarit has been operating since 2006.

Welcome to the military vehicle base! A selection of 60 vehicles and excellent driving surfaces await eager tank drivers in Pornai. In this experience, you get to drive the Saurer assault tank after driving training for a proper tank career. Each armor lesson is a private event with no outsiders present.

Technical information: Assault tank Saurer 4k 4f, weight 12 tons, power 250 hp, automatic transmission hv automatic transmission, steering wheel control, easy and safe to control.

Comfortable clothing that does not restrict movement is sufficient. You can get other appropriate and necessary protective equipment on site.

The offer includes :
  • The content of the armor class proceeds in the following order;
  • Starter coffees and dressing in off-road patterned riding clothes (we offer the appropriate protective equipment);
  • Safety and driving training led by an experienced instructor;
  • Driving with a tank, one drives and the other shoots at practice targets in motion, after which the roles change (The organizer supervises and, if necessary, guides driving);
  • Diploma in driving;

Important:

Armor lessons must be booked at least a week in advance and they are organized according to the booking situation. A driver's license is not necessary. You can get weather-appropriate shoes and clothing suitable for outdoor activities, other protective equipment on site. Cancellation no later than 7 days before.

Data sheet
Address: Metsolantie 56, 07170 Pornainen
Duration: 1 hour
Persons: 2
Clothes: Comfortable clothing that does not restrict movements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Pornainen
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

280,00 €

Service supplier:
MIL-Safarit
mika@mil-safarit.com
Google 4.7 / (266)
  • Firman kekrit vietettiin täällä. Onpas nyt ajettu sitten panssarivaunullakin. Saunat, ruuat ja ohjelma niin miellyttävä, että tuskin jäi tähän kertaan.
  • Jos haluat täysin erilaisen päivän ja hevosvoimat kiinnostelee, niin tässä on. Henkilökunta mukava ja kertoivat alueen historiasta sodan ajoilta. Päivän kruunasi kun ajettiin Audi rusinaksi ja sen jälkeen laavulla grillimakkarat.
  • Oltiin serkkuporukalla juhlistamassa synttäreitä. 10 hengen ryhmä keski-ikäisiä ja varttuneempia miehiä ja naisia. Todella mielenkiintoista historiaa, tarinoita ja tietoa. Hurjan hauskaa ja vaativaa ajelua maastokuorma-autolla ja Nasulla. Tulistelua ja makkaraa, ja sitten kirsikkana kakun päällä ajo panssarivaunulla. Maistuvaa hernekeittoa ja pannaria. Vahva suositus!!
  • Paljon on upeata sotakalustoa ja -tietoa täällä.???
  • Oma kokemus pelkästään positiivinen. Rentoa ja asiallista porukkaa töissä. Vaikka ollaan ulkona, niin sää ei oikeastaan haittaa vaikka satoi tai paistoi. Itse asiassa märkä maasto on jopa mukavan konkreettine isojen koneiden möyriä.
Comments