powered by Google translate

Beginner course including Green Card - completion

powered by Google translate

Oulujokilaakson Golfklubi ry was founded in Muhos in 2007 with the purpose of developing and promoting the hobby of golf so that people from different backgrounds have the opportunity to practice fitness and health sports.

If you want to play golf in a relaxed atmosphere, according to your own schedule and enjoy nature, we are your choice. With us, you don't necessarily need a green card or handicap card. And you can rent rackets and balls too. OjlG is the only course in Oulu's economic area where you can play everyman's golf. We can easily organize golf games for the whole company group, as well as a relaxed introduction to the golf courses, also on your own.

The course includes a beginner's course and Green Card completion.

Why should a Green Card be completed? Those who have completed the Green Card have the right to play on full-sized courts. In addition, by completing the Green Card, you guarantee the best game enjoyment for yourself and your fellow players!

Golf has a few characteristics that many other sports do not. When completing the Green Card, attention is paid to precisely these characteristics of the sport, which are the speed of play, safety and behavioral etiquette, and taking care of the field.

The course is suitable for everyone! You don't need previous experience in the sport.

Course duration in summer time on Mondays and Tuesdays: 3 h + 3 h + 9-hole round independently

Weather-appropriate clothing and flat-soled shoes are sufficient. You can get other necessary equipment on site.

The offer includes :
 • Green Card course – Driving license for golf courses;
 • The course fee includes: high-level teaching from the basics (also suitable for first-timers);
 • Necessary equipment for your use: range balls, rental rackets, game balls (for playing on the court during the course);
 • Playing on a par 9 course under the guidance of a golf professional (pro player).;
 • Green Card exam, where 4–6 holes are played;
 • In addition to the skills mentioned above, the Green Card course also gives you the best possible lessons on mastering the different hitting techniques of the sport;
 • Course duration in summer time on Mondays and Tuesdays: 3 h + 3 h + 9-hole round independently;

Important:

Cancellation of the reservation no later than 3 days before the start of the course. The course is organized weekly, if the minimum number of 4 participants is met.

Data sheet
Address: Sattulantie 60, 91500 Muhos
Duration: 3 hours
Persons: 1
Clothes: Weather-appropriate clothing and flat-soled shoes.
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: Warm season
Country: Finland
Region Finland: North Ostrobothnia
Cities in Finland: Oulu
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

120,00 €

Service supplier:
Oulujokilaakson Golf
toimisto@oulujokilaaksongolf.fi
Google 4 / (45)
 • Muutaman vuoden jälkeen käynti kentällä oli kerrassaan iloinen yllätys. Mukavat väylät, kiireetön tunnelma ja kehitystä on tapahtunut paljon vuosien saatossa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja itse ainakin ajelen kesällä uudemman/useamman kerran Muhoksen suunnille pelaamaan!
 • Kenttä on melkeinpä kauttaaltaan huonokuntoinen, mikä on ymmärrettävää koska sen kunnossapito on varmasti vaikeaa. Se ei sinänsä haittaa koska eihän tämä pysty parempien kanssa kilpailemaan, vaan idea perustuu omalaatuiseen viehätykseen, joka jokseenkin toimii. Harmi kuitenkin, että rangella ei ole puukatoksen ulkopuolella tasaista lyöntipaikkaa. Lyöminen siinä sujui kuitenkin hyvin, kunnes paikan omistaja(?) ilmestyy paikalle ja alkaa vain rehellisesti aukoa päätä. Harrastusmielessä kenttä voisi toimia, jos ei ota liian vakavissaan, mutta tämän esimiesukon asenneongelma ja käytös valitettavasti tuhoaa yhtälön.
 • Täydellinen paikka kokeilla golfia jos ei ole omia varusteita ja haluat tutustua lajiin, sillä sinun ei tarvitse sitoutua jäsenmaksuihin pelataksesi täydet kierrokset. Viheriön laatu on paikoittain kyseenalainen, mutta se ei menoa haittaa ja kenttää onkin tänä kesänä jo hieman paranneltu.
 • Hienossa miljöössä rento ja hyvin hoidettu golfkenttä, vain 30min Oulusta. Mahdollisuus kokeilla myös frisbee, jalkapallo sekä minigolfia! Ihanasti on luonto läsnä täällä pelatessa. Mahtava paikka aloittaa tämä hieno laji!
 • Ainutlaatuinen matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla/aloittaa tämä hieno laji! Halpaa ja helppoa, menet vain paikanpäälle ja pääset pelaamaan. Mukaan tarvitset vain maalaisjärkeä ja vähän rahaa! ?
Comments