Gourmet dinner at the restaurant "Rib Room" in Vilnius

"Rib Room" is a restaurant which provides an unique way of producing the most popular dishes around the world. The uniqueness lies in the specific way of creating not only the food but the art in between it. 

The offer includes :
  • Choosen food and drinks from restaurant menu for the amount of the coupon

Important:

If restaurant bill is bigger then coupon amount, the payment of the difference is made for the restaurant. Alcoholic beverages could not be paid with gift voucher. The coupon does not contain tobacco products. 

Data sheet
Address: Restaurant "Rib Room" , Šeimyniškiai st. 1, Vilnius See on the map
Duration: Unlimited
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Lithuania
City LT: Vilnius
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 15 to 300 €
Input price
Service supplier:
Rib Room
+37052103012
Rib Room Google 4.6 / (532)
  • Puiki vieta. Labai patiko. Skanus maistas ir nuostabus aptarnavimas. Valgėme šonkauliukus. Ėmėme rinkinį paragauti skirtingų skonių. Taip pat otas su krevėtėmis buvo nuostabus. Rekomenduoju apsilankyti
  • 20 metų lankausi šiame restorane ir visada buvau patenkinta tiek aptaravimo tiek maisto kokybe. Bet 2024 sausio 22 dienos įmonės vakarienė (50 žmonių) buvo kažkas baisaus - karštas maistas patiekiamas praktiškai atšalęs, jautienos karštieji patiekalai masiškai buvo gražinti (jų buvo neįmanoma atpjauti ir sukramtyti). Kiti patiekalai irgi nežavėjo savo skoniu. Aptarnaujančio personalo buvo per mažai - nespėjo aptarnauti. Iš anskto užsakyti karšti patiekalai visiems buvo patiekti per 30-45 minutes. Galima būtų vardinti labai daug kas buvo nepadaryta arba padaryta ne taip. Iš esmės nesuprantu, kaip normalus restoranas sugebėjo taip viską sugadinti vieno vakaro metu. Buvo gėda prieš svečius.
  • Tom yam sriuba geriausia Vilniuje. Šonkauliai taip pat.
  • Maistas: rekomenduoju užsisakyti šonkaulių rinkinį dviems su pasirinktais garnyrais, kad galėtumėte paragauti skirtingų skonių šonkaulių. Iš visų 4 rūšių man labiausiai patiko azijietiški šonkauliai ? Šonkaulių mėsa lengvai atsiskyrė nuo kaulo, buvo labai skanu. Aptarnavimas: profesionalus ir malonus.
  • Užsakiau per Bolt food platformą Bahmi Goreng makaronus su tigrinėmis krevetėmis. Ir ką gi,- iki košės pervirti itališki pigūs makaronai, su dviem krevetėm ir keletu riekelių paprikos. Paskambinau restoranui, atsakiusioji mergina net bandė juokauti, sakydama, kad čia jų toks “receptas”!
Comments