Gourmet dinner at the exclusive fish restaurant "Žuvinė"

Restaurant "Žuvinė" - the exclusive restaurant which provides fish from waters of Lithuania. The chef will create a real heaven for those who loves fish dishes. From the dishes of cultural heritage to the gourmet oysters.

The offer includes :
  • Food and drinks of your choice from restaurant A la carte menu for the price specified on the coupon.

Important:

If restaurant check value exceeds the value shown on the coupon, additional payment is made at the restaurant. Coupon can't be used to pay for alchoholic beverages.

Data sheet
Address: Žuvies restoranas „Žuvinė“, Basanavičiaus g. 37A, Palanga See on the map
Duration: Unlimited
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Lithuania
City LT: Palanga
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 15 to 300 €
Input price
Service supplier:
Žuvinė
+37065659647
Google 4.4 / (2032)
  • Švaros trūkumas tai labai didelis….ypač kai ne sezonas, manau laiko atrast tikrai įmanoma. Patiekalai skanu, bet skonį galėtų ir geresnį išgaut ir būtų malonu kai užsisakai tai ir gauti lekštėje be jokių pakitimų, kitaip gal adekvatu valgiaraštį persirašyt. Kol padavejo per dantį nepatrauki po maisto, tol net nebutu kiti gal atkreipę dėmesį, kad produktai keisti. Tada ir padavėjas … : ai jo neturime, bet idėjom žuvies į Fritto Misto, vietoj midijų ;)) o tada karštam gauni midijų ?. Tiesiog nekorektiška. Šauni ir operatyvi mergina, kuri nurinkinėjo indus, padavėjas net sąskaitos nebeatnešė, o ta pati mergina, kuria minėjau prieš.
  • Gardi kava. Nuostabus desertas. Šilta atmosfera. Malonus aptarnavimas. Visada miela užsukti čia.
  • Nesu žuvies megėja, bet čia randu, ką suvalgyti! Net ir rekomenduoju paragauti ‘Dūmo gardėsis’ ?, vaikams yra ‘chicken nuggets’, o nevalgantiems žuvies yra keletas skanių pasirinkimų arba salotos! Valgantys žuvį aišku visada ras daug pasirinkimo ir viskas bus skanu! ??ačiū už jaukią aplinką visais metų laikais ir skanų maistą! ? p.s. Vaikams yra vaikų žaidimų aikštelė! ?
  • Atmosfera kaip ir smagi, gražus eksterjeras. Fish & Chips nuvylė, kaip už tokia kainą tikėčiausi, kad bus bent skanu, o buvo labai vidutiniškai. Mango majonezas tarsi tiesiog iš parduotuvės, kuo labiausiai nusivyliau. Padavėja paėmė lėkštę net nepaklausus ar buvo skanu, tai gal ir žino, koks atsakymas būtų. Kainos tokios tiesiog už lokaciją.
  • Trečiadienį(08.02) vakarieniavome šiame puikiame restorane. Pradedant nuo aptarnavimo-malonus,nuoširdžiai patariantis,paslaugus!Iki skanių,tikrai kokybiškų patiekalų.Atėjome po daugelio metų-jau 4-iese? Daug užkandžių ragavimui ir karšti patiekalai. Skonis draugų neturi,bet bent vienam iš 4 buvo skanu?Tikrai rekomenduojame visa šeima šią vietą! Šamas,fish&chips,menkė,vištiena iš vaikų meniu-100%! 3 užkandžiai,2vnt.austrių,4 karšti,stalo vanduo,vyno butelys,gaivusis gėrimas-165€-TIKRAI VERTĖJO❤️
Comments