powered by Google translate

Relaxation for two with SPA pleasures at the "Tulpė" sanatorium in Biršton

-9%
Discount
powered by Google translate

The "Tulpė" sanatorium is located in Biršton, near the picturesque bend of the Nemunas. This is the first sanatorium in Biršton. It has a long tradition of treatment with mineral water and healing mud. In the sanatorium, you will rest, regain your strength and improve your overall well-being.

Resting with the SPA at the "Tulpė" sanatorium can become a great and pleasant weekend trip. With this gift voucher, you will enjoy a stay in a standard double room with breakfast included. You will also be able to visit the pool and sauna complex, take part in spa procedures such as massage, scrubbing, therapy, baths.

The offer includes :
  • 1 night in a standard double room in the building "Baltoji vila" for two;
  • breakfast;
  • 1 hour 30 minutes duration visit to the pool and sauna complex for two;
  • 20 minutes duration aromatherapy - music therapy for two;
  • 15 minutes mineral water pearl bath with essential oils for two or 20 min. duration body scrub for two;
  • parking lot;
  • Wifi internet;

Important:

Arrival is possible throughout the year and on all days of the week (except 12.24 - 01.09). Ask about the price of an additional person in the room at the time of registration. The residential building and health treatments are carried out in different buildings. The service is intended for persons over 18 years of age. Birštonas resort fee 2 Eur/person. 1 day. Check-in Monday-Saturday from 1 p.m., check-out until 11 a.m. Check-in on Sundays from 1 p.m. (entry to the room is possible from 4 p.m.), departure until 3 p.m.

Data sheet
Address: "Tulpė" sanatorium, B. Sruogos st. 1, Birštonas See on the map
Persons: 2
Clothes: Sportswear and bathing suit
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: All the year round
Number of nights: 1
Meal: Breakfast
Country: Lithuania
City LT: Birstonas
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

149,00 €

-9 %

164,00 € *Usual price when buying from offer supplier

Service supplier:
Tulpės sanatorija
+37031965525, registratura@tulpe.lt
Tulpės sanatorija Google 4.5 / (551)
Comments
  • Confirmed.
    Gavau kuponą dovanų, dalį kaip priemoką sumokėjau pati. Reziumė, kad už 90 eur nakčiai tokio poilsio daugiau nesirinkčiau, nes visiškai neverta. Kambarys tamsus, net dieną reikėjo įsijungti elektrą. Vonioje radome du mažus veido rankšluosčius, kuriuos turėjome neštis į baseino erdvę ir šlapius parsinešti atgal.. Visos paslaugos skirtinguose korpusuose, todėl nėra patogu vaikščioti. Kambaryje voratinkliai. Baseino erdvė labai maža, nėra ką veikti, dvi pirtys, viena jakuzzi. Dėl viruso tiek pirtyje, tiek burbulinėje vonioje gali būti tik vienas žmogus, todėl jeigu kažkas sėdi pirtyje arba burbulinėje vonioje 20min tiesiog stovėsi ir lauksi. Persirengimo kambaryje ant lubų rasite pelėsį. Pusryčiai labai skurdūs, kelių rūšių mėsos vyniotiniai, rūkytos dešrelės, šiek tiek daržovių, jogurtas ir sausi pusryčiai. Jokių omletų, košių ar vaisių nerasite. Jei esate vegetarai - valgysite tik pomidorus ir agurkus. Nemanau, kad grįžtume dar kartą.
    Comment Reply: Sveiki, apgailestaujame, kad poilsis neatitiko Jūsų lūkesčių. Pateikiame viešbučio atsakymą - Apgailestaujame, dėl patirtų nepatogumų. Visuose numeriuose vienam asmeniui yra skirti 1 didelis rankšluostis, 1 mažesnis (veido rankšluostis) ir 1 mažas rankšluostėlis skirtas pasitiesi ant grindų. Šis standartas yra visuose kambariuose, šlapi rankšluosčiai yra keičiami 1 kartą per parą arba pagal svečių poreikį ir dažniau. Pastatas yra miesto parke, tarp šimtamečių medžių, taigi kai kuriuose kambariuose išties yra tamsiau, nes langus užstoja medžių lapai, nukritus lapams būna šviesiau, tačiau vasarą tikrai šviesos patenka ribotai. Mūsų paslaugos yra skirtinguose pastatuose, mes to neslepiame ir prašome pas partnerius parduodančius kuponus, sąlygose tai nurodyti, kad svečių neklaidinti. Šalyje esant COVID-19 susirgimui, privalome riboti svečių srautus ir laikytis tam tikrų taisyklių, šito deja pakeisti negalime ir nuo mūsų nepriklauso. Dėl pusryčių asortimento, pusryčių metu visuomet būna košės ir vienas karštas patiekalas, gali būti dešrelės, omletas, blyneliai. Be šaltų mėsų visuomet būna sausų pusryčių, varškės, lydyto sūrio, daržovių, kiaušinių, jogurto. Vegetarams yra paruošiamas maistas atskirai, nes būna ir veganų ir žaliavalgių, tokiu atveju svečiai pasako ir jiems ruošiamas individualus patiekalas.
  • Confirmed.
    Atvykus kambario grindys buvo laaaabai šlapios, net nebuvo išdžiūvusios po procedūrų, t a d teko patiems jas sausint, kad nepaslysti. Nepaisant to, kojinės buvo juodos nuo nešvarumų. Pro langą matos ne tik parkas, o ir voratinkliai. Dušo kampuose matomas pelėsis, wc bakelis leidžia, TV laidai ištraukioti. Tulpės baseinas baisiausias iš matytų. 1 gultas visiems? O grindys tokios pažliugusios, kad apsemia tapkes, persirengimo kambary tas pats, o ir suoleliai tik tiem, kas gauna spintelę šalia durų. Pusryčiai. Kavinėje labai tvanku, nėra atidaromų langų. VORATINKLIAI įskaičiuoti į vaizdą. Atvykus 9.30 gaunamas moralas, kad pavėlavom, nes pusryčiai...nuo 9. Kaži tik jei visi svečiai ateitų tokiu metu ar būtų kur sestis, bet juk nesvarbu. Atvykus ilsėtis sulauki priekaištų. Labai gaila, kad matomas požiūris „man nepriklauso“... Rodos užtektų gero pusvalandžio tikro ir kruopštaus apsivalymo, keletos papildomų gultų ir viskas būtų kuo puikiausiai.
    Comment Reply: Sveiki, Laima. Susisieksime su Jumis asmeniškai dėl situacijos patikslinimo. Taip pat šią informaciją perduodame sanatorijos administracijai. Apgailestaujame, kad teko susidurti su nesklandumais. Siekiame, kad būtų išvengiama tokių nesusipratimų, todėl tikimės, jog daugiau tokios situacijos nepasikartos. Gražios dienos!