powered by Google translate

Holidays with the charm of Old Riga and breakfast at the Relais Le Chevalier hotel

-41%
Discount Premium
powered by Google translate

Spend an unforgettable vacation in a beautiful and luxurious Old Riga hotel - Relais le Chevalier. We offer accommodation in a spacious Grande Bellevue room with the highest level of amenities and a view of the lively Livu Square, the Great and Small Guilds and the Cathedral Church.

The offer includes :
  • 1 night in a Grande Bellevue room for 2 persons;
  • For breakfast;
  • A bottle of Prosecco on arrival;
  • Wi-Fi;

Important:

Mandatory advance reservation, which can be canceled no later than 48 hours before the day of arrival. The service can be used any day of the week from October 1 to April 30, except for December 31. The service is available to persons who have reached the age of 18. Additional person or service charges can be found during registration.

Data sheet
Address: "Relais le Chevalier" - 20 Kalku Street, Riga See on the map
Persons: 2
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: October 1 - April 30
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: Autumn, Winter, Spring
Number of nights: 1
Meal: Breakfast
Country: Latvia
City LV: Riga
Regions LV: Rīga
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

100,00 €

-41 %

170,00 € *Usual price when buying from offer supplier

Service supplier:
Relais Le Chevalier
+371 67199800
Google 4.6 / (233)
  • Labi
  • Šādi izskatās 4 vietīgs numurs. Ir maza divguļamā gulta, kur kreisajā pusē stāvēs netīrs nakts skapītis, bet priekšā būs dīvāns, ko nevar izvilkt un kas nebūs uzklāts neskatoties uz to, ka rezervācija bija pieteikta trīs cilvēkiem un nākamajā dienā zvanot uz viesnīcu bija pieteikts vēl viens cilvēks. Meitene telefona zvanā apstiprināja, ka viss būs kārtībā un istaba būs piemērota 4 personām. Biju arī brīdinājusi, ka nākamajā dienā ir kāzas. Ienākot istabā bija pārsteigums, ir pieejama tikai 1 gulta! Devāmies lejā un recepcijā puisis apstiprināja, ka viss būs saklāts un sakārtots. Atnācām atpakaļ neilgi pirms 11 vakarā jau nogurušas un gatavas iet gulēt. Kārtējais pārsteigums. Nekas nebija uzklāts un pat gulta nebija atnesta. Gājām lejā lai runātu vēlreiz. Pēc pus stundas atnesa 1 saliekamo gultu un segu ... klusums, nekas nenotiek. Ejam meklēt atkal meiteni ar jautājumu vai mums gultai iedos arī palagus vai būs jāguļ cilvēkam uz matrača? Pārejam uz vannas istabu. Uz 4 meitenēm bija pieejama viena maza šampūna tūbiņa, 2 vidēja izmēra dvieļi, 2 halāti, kas manāmi jau nokalpojuši jau savu dzīvi un pirkti noteikti pirms kādiem gadiem 10. Meitenes, neiesaku šo vietu dienu pirms jūsu kāzām. Līdz 3 naktī būs jāklausās skaļa mūzika, kas nāk no centra, bet ap plkst. 5 no rīta jūs dzirdēsiet kā restorānā bīda krēslus. Izgulēties jums noteikti nesanāks tur. Bija arī pozitīvas lietas. Interjers bija skaists un gaumīgs. Brokastis bija skaistos traukos un bija plaša izvēle, par to es liktu 5 zvaignes. Diemžēl šajā dzīvē estētika nav vienīgais uz ko ir jāfokusē. Var redzēt, ka viesnīca ļoti taupa naudu uz klientu apkalpošanu un līdz ar to darbinieki necenšas darīt vairāk, kā novilkt naudu no bankas kartes un uztaisīt fake smaidu uz sejas. Apkalpošana bez empātijas, kas neieklausās klientā, kas nerīkojas un nerisina problēmas savlaicīgi un sagaida, kad tiek jau eskalēts.
  • Vienkārši burvīga vieta!
  • Izdevīga atrašanās vieta. Jauks interjers. Laipns un atsaucīgs personāls. Convenient location. Nice interior. Friendly and responsive staff.
  • Ļoti eleganta vieta, viss tīrs un svaigs
Comments