powered by Google translate

Overnight stay and SPA at "OTTO Hotel & Sun"

powered by Google translate

"OTTO Hotel & Sun" - a hotel where the sun always shines! Here, just 100 meters from the sea, you will be able to recover your strength and receive positive emotions!

The offer includes :
  • 1 night in a Cozy room with a balcony for 2 persons;
  • Visit to the sun and pool area (pool, OTTO Sun, black sauna, ice water, salt room);
  • 60 min procedure of choice for each guest;
  • 6 min Red light therapy for each guest;
  • Wine hour on check-in afternoon;
  • Rich breakfast the next morning;
  • Coffee at the reception at any time;
  • Tea making facilities in the room;

Important:

The reservation can be made by writing an e-mail to info@ottohotel.lv, indicating the reservation code of the gift card and the desired day of use. Check-in at the hotel from 15:00, check-out until 12:00. The gift card is valid for 6 months and can be used in any season, any day of the week. The sun and pool area is open from 08:00-22:00.

Data sheet
Address: "OTTO Hotel & Sun" - Dzintaru iela 7, Pāvilosta, Pāvilosta district, LV-3466 See on the map
Persons: 2
Clothes: Swimwear and towel
Gift voucher validity: Valid for 9 months from date of purchase
Season: All year
Treatment type of massage/spa: All body
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: All the year round
Number of nights: 1
Meal: Breakfast
Country: Latvia
City LV: Pavilosta
Regions LV: Kurzeme
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

300,00 €

Service supplier:
OTTO Hotel & Sun
+371 63451200 / info@ottohotel.lv
OTTO Hotel & Sun Google 4.7 / (192)
  • Laba viesnīca ar SPA. Tikai dažas subjektīvas nianses. Smēķētājiem atvēlēta vieta otrpusceļam, auto stāvvietā, lai gan viesnīcas jumts ir atvērta terase, kuras kādā stūrītī laprāt nobaudītu kādu dzerienu ar pīpi vai cigāru. (Izskatās, ka viesnīcas īpašnieks vai vadītājs ir principiāls nesmēķētājs.) Viesnīcas numuriņos stilīgā betona grīda man nešķiet stilīga.? Trešdaļkvadrātmetra balkonam numuriņā nav saprotams pielietojums, tas varētu arī nebūt. Ja spa zonā būs vairāk par 6 pers., nebūs ērti to izbaudīt, vel jo vairāk, ja tās ir dažādas kompānijas. Un spa ir pagrabā, bez logiem, tumšās krāsās… Ja būtu liels TV ar jūras skatiem visu uzlabotu, vasarā ar live video no pludmales, ziemā ar ierakstu!? Citādāk persoāls draudzīgs, viss tīrs, brokastis labas.
  • Paldies! Iebraucàm ziemīgà vakarà, viesnīcá mús sagaidīja ar vīna degustàciju un siltu Spa zonu. Un numuriņi- tik gaumīgi! Un gultas- tik mīkstas. Īsts relaks! Paldies komanda!
  • 5 zvaigznes viennozīmīgi! Ierodoties redzētais pārsniedza gaidīto, līmenis atbilst galvaspilsētas “high end”naktsmītnei. Sajūta, ka īpašniekam viesnīca ir nevis naudas pelnīšanas līdzeklis, bet sirdslieta, kur viss tiek darīts neskaitot centus, bet prioritāte ir pakalpojums. Personāls ļoti laipns un zinošs. Istabiņa tīra un stilistiski veiksmīga. Brokastis ir iespēja pasūtīt istabiņā un izvēle pietiekoši liela, smaidīgs un laipns personāls pasniedz tieši jūsu norādītajā laikā. Kopumā visa pieredze pārsniedza ekspektācijas!!! Kurzemes pusē diez vai var atrast kaut ko labāku. Personāls 5/5 Viesnīca 5/5 Price-performance 5/5 Restorāns- atmosfēra baudāma
  • Pāvilosta ir miera osta. Ļoti patīkama atmosfēra. Otto viesnīca sniedz šo pašu sajūtu. Spa gan lika drusku vilties, jo nekā īpaša tur nebija, toties vakariņas un bagātīgās brokastis gan bija bomba!
  • Mums łoti patika, bijām ar 10 mēnešu vecu bērnińu un satikām vecākus gan ar jaunākiem gan vecākiem bērnińiem. Bijām spa zonā ar mazo, viss mums loti patika, bija baseinins ari mazajam un bijām vienīgie pa visu spa zonu , kas bija forši . Loti patika vīna stunda , kuras laikā mamma vareja bišku atpūsties kamēr citi no mūsu kompānijas mazo pieskatija :) Vienu nakti gulējām pirmajā stāvā istabińā ar āra terasi ( loti ērti jo varējām atstāt bērna ratińus tur) , otru nakti istabā ar balkoninu uz iekšpagalmu. Abas naktis mazais labi pagulēja, nebija nekādi baigie trokšñi. Visi slavēja restorānu un cik foršs esot bijis bārmenis/viesmīlis( esot loti garšīgi kokteiłi). Un milzīgs paldies personālam, łoti atsaucīgi un pretimnākoši :)
Comments