powered by Google translate

"Pakruojo dvaro" gift certificate

Premium
powered by Google translate

"Pakruojo manor" invites you to spend meaningful and memorable time in the manor! The Malūnininkas house hotel of the Pakruoj manor is surrounded by noble luxury and attentive service.

The offer includes :
  • selected hotel services for the value of the gift certificate

Important:

If the service bill is higher than the value of the gift certificate, a surcharge is applied. Gift vouchers can only be used to pay for hotel services. The gift voucher is not valid during the "Festival of Lights", i.e. from November to January, nor can it be used to pay for tickets to events organized by Pakruoji dvar or third parties, as well as restaurant services.

Data sheet
Address: Pakruojs manor Malūnininkas namo hotel, Karčiamos st. 9, Pakruojo km., Pakruojo district. See on the map
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Validity of accomondation: Valid on weekends as well
Season of accomodation: All the year round
Number of nights: Unlimited
Country: Lithuania
City LT: Pakruojis
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 50 to 200 €
Input price
Service supplier:
Pakruojo dvaras
+370 686 65055, hotel@pakruojo-dvaras.lt
Pakruojo dvaras Google 0 / ()
Comments
  • Comments about Pakruojo dvaras
  • Praūžus šventėms visad ateina ramybės laikotarpis, atsiranda daugiau laisvo laiko. Tad norisi nuveikti kažką prasmingo ir smagaus, kas tiktų ir vaikams, ir suaugusiems. Ilgai nesvarstę nusprendėme pasinaudoti Dovanų salos kuponu ir nuvykti i Pakruojo dvarą. Girdėjome daug gerų atsiliepimų apie Didžiuosius Kinijos žibintus. Norėjome savo akimis pamatyti ar jie tikrai verti šių kalbų. Na ir ką gi, likome apžavėti! Net nesitikėjome, kad pasitiks ne tik įstabieji žibintai, bet ir mugė, koncertas, įvairios degustacijos. Parfumeris, kostiuminė, fotoateljė, baudžiavos laikų bausmių muziejus tai tik keletas pramogų, kurias siūlo Pakruojo dvaras. Mažuosius pasitiko Kalėdų senis, įvairūs pasakų herojai, pavyko pamatyti arklius žirgyne. Nenorintys šurmulio galėjo rinktis jaukias kavines ar tiesiog apsistoti nuostabiame Pakruojo dvare, kuris atspindi istoriją, senuosius laikus. Jaukūs kambariukai iki smulkiausių detalių įrengti pagal tų laikų dvariškių gyvenimą. Pakruojo dvaras taip pat siūlo SPA procedūras, po kurių jausitės atsipalaidavę ir pailsėję. Mes vykome žiemos laikotarpiu, tačiau neabejoju, kad ir kitais metų laikais ten galima smagiai praleisti laiką. Dvaro teritorija yra didelė, vien ją apeiti yra įdomu. Taip pat, kaip ir minėjau, yra siūloma įvairių veiklų bei pramogų. Tai puiki vieta norintiems pailsėti bei pakvėpuoti grynu oru. O laikas, praleistas kartu su šeima, artimaisiais yra pats vertingiausias!
    Comment Reply: Sveiki, Monika, dėkojame Jums už tokį išsamų atsiliepimą. Džiaugiamės, kad puikiai praleidote laiką. Gražios dienos!