powered by Google translate

Gift card for restaurant-bar "Meka".

powered by Google translate

We are a small but spacious bar in the heart of Zemgale. A wide range of drinks, a delicious meal and a great atmosphere. We invite you to a family lunch or dinner! A memorable place where holidays live! We will take care of your well-being and a special atmosphere, offer exquisite cocktails and seasonal drinks. Children's menu and playground - a labyrinth for the smallest guests. Wide terrace, air conditioning indoors, warm and cozy on cold days of the year. We are waiting for you to visit "Mecca" to take a trip to the world of flavors!

The offer includes :
  • Food and drinks of your choice from the Meka restaurant-bar menu, worth a gift card

Important:

It is advisable to make a reservation in advance to confirm the restaurant's opening hours and the availability of tables indoors or on the terrace. The reserved time can be canceled two days in advance.

Data sheet
Address: "Restaurant - bar MEKA" - Stadiona iela 5a, Ozolnieki, Ozolnieki parish, Jelgava region See on the map
Duration: No exact duration
Persons: Unlimited
Clothes: No clothing requirements
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: All year
Country: Latvia
City LV: Jelgava
Regions LV: Zemgale
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Input price from 25 to 100 €
Input price
Service supplier:
Restorāns - bārs Meka
+371 29444403 / meka@meka.lv
Restorāns - bārs Meka Google 4.5 / (1580)
  • Kopumā ir labi-priecē ka aktuāli uz svētkiem tiek radīta noskaņa. Karstais saldējums-bija auksts...neizcepts...bet dzērieni-gardi. Apkalpošana ļoti laba?
  • Garšīgs ēdiens, laipna apkalpošana. Liels rotaļu laukums bērniem, daudz rotaļlietu.
  • Ļoti,ļoti ieteicams apmeklēt -daudz gardi,sātīgi ēdieni,ka grūti tos izvēlēties no lielā piedāvājuma,laipnākā apkalpošana kādu vien var vēlēties,gaumīgs interjers un skaists ēdienu noformējums. Tīras tualetes un tajā ir zīdaiņu pārtinamais galds. Ir galdiņi āra terasē,iekārtots fotogrāfēšanās stūrītis,TV ekrāni ,pufi,alkometra automāts,bērnu krēsliņi.
  • Ļoti laba vieta, izcils ēdiens un ļoti patīkama atmosfēra. Kas ir ļoti svarīgi- bērnu laukumiņš,(man sapratīs vecāki kuri grib atpūsties:) un lēnām baudīt ēdienu ) un meitenes kas apkalpo atsevišķu paldies Jums, ļoti profesionāli ? Iesaku šo vietu. 5⭐️
  • Ātra, laipna apkalpošana. Nebija ilgi jāgaida, līdz pasniegs ēdienu - porcijas lielas un garšīgas. Arī cenas labas! ? Sākām ar Klasiskajiem Cēzara salātiem. Tie bija ļoti sierīgi - tieši kā patīk! Cūkas karbonādes kraukšķīgums 9/10 Zivs kraukšķīgums 10/10 Vēzīša dekoràcija bija patīkams pārsteigums. Desertā kokosriekstu sorberts. Pēc sātīgas maltītes grūti iztēloties kaut ko tik vieglu, kam pavisam noteikti vēl pietika vietas.
Comments