powered by Google translate

Sauna therapy cruise

powered by Google translate

Sauna therapy cruise for 1-2 people. If only one person uses the gift card, he is entitled to two separate cruises if he so wishes.

The offer includes :
  • Sauna therapy cruise for 1-2 people

Important:

You can rent a towel/swimsuit from the ship for €8/piece. By default, cruises are carried out once a week for women and once a week for men on weekdays. The schedule will be announced separately. You can buy refreshments and/or sausage on board. In addition, after the ship is anchored at the swimming spot, it is possible to rent a SUP board for €20/piece.

Data sheet
Address: Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki
Duration: 2 hours 30 min.
Persons: 1-2
Clothes: Swimwear and towel
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: May 1 - October 1
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Helsinki
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

90,00 €

Service supplier:
M/S Saunaship Helsinki
info@saunaship.com
Google 4.6 / (14)
  • Mahtava kesäaktiviteetti! Lempeät löylyt ihanissa maisemissa lipuen ?
  • Erinomainen ja mieleen painuva saunalauttakokemus. Helppo suositella useamman reissun perusteella. Toimii isolla tai pienellä porukalla. Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota: vesilläolosta nautiskelu, saunominen kunnon löylyistä nauttien ja paljussa rentoutuminen on tehty vieraille erittäin helpoksi. Herkut valmistuvat grillissä näppärästi. Tää setti toimii hyvin ystäväporukalle, polttareihin tai firman kesäpäiville, kun tärkeetä on keskittyä omalla jengillä rentoutumiseen privaatissa ympäristössä.
  • Kelluva sauna ja grilli keskellä Helsingin saaristoa. Toimii!
  • Kesällä varmasti kiva! Talvikäyttöön hieman parantamisen varaa. Pukutila unisex jonka läpi kulku saunaan ja ulos. Peseytymiseen ei muuta mahdollisuutta kuin kiukaalla lämmitetty vesi saavissa kylmän veden kanssa. Avantoon käynti liukas, ei mattoja, portaat ja metalliset uimatikkaan jäässä ja liukkaat. Puusauna ja avanto olivat oikein kivat.
  • En suosittele puut loppuivat kesken. Ei kunnon peseytymis mahdollisuutta sekä lämmin vesi loppui. Pukuhuone pieni ahdas jopa 6henk. Tilat jatkuvasti vesihuurussa eikä ilmanvaihto pelaa. WC Bajamaja kauempana saunalta eikä valoja. Uimismahdollisuus vain yksi kerrallaan ja liukkaat rauta tikkaat. Ala arvoinen paikka kehitystä olisi paljon jos meinaa homman saada toimivaksi.
Comments