powered by Google translate

Redrib RIB & Helicopter Experience

Premium
powered by Google translate

Take an exciting trip from Helsinki to the archipelago in a helicopter and return quickly on a RIB boat in the same day! You will first experience Helsinki and the archipelago from a completely new perspective from a helicopter while enjoying a glass of champagne.

We land on the island, where the program is either a lifeguard training session or a nature trail, snacks included in the price or, if you wish, a full buffet lunch and sauna at an additional cost. Back to the center of Helsinki after the program, we will go fast on a RIB boat, now flying low if you are in a sporty mood. All protective passenger gear is included.

The offer includes :
 • Helicopter tour for two;
 • Helicopter ride to the archipelago, admiring the beautiful archipelago landscapes from a new perspective;
 • Champagne service aboard the helicopter;
 • Activity of your choice on the island: lifeguard training or nature trail;
 • The price includes a snack or, if you wish, a full buffet dinner and a sauna (extra charge);
 • A quick trip back to the center of Helsinki on a RIB boat;
 • We offer all protective and necessary equipment for passengers;

Important:

Excursions are suitable for families. Minimum age approx. 12 years old. Normal seasonal clothing. Outdoor shoes with GoreTex membrane. A warm sweater and woolen socks for floating. Weather conditions may affect the flight, the choice of landing place or the duration. Cancellation 7 days earlier free of charge. Cancellation 6-2 days before, 50% refund. No refund if canceled less than 2 days before the trip.

Data sheet
Address: Business Flights Terminal, Liikelentotie 8, Vantaa
Duration: 4 h.
Persons: 2
Clothes: Warm clothing
Gift voucher validity: Valid for 12 months from date of purchase
Season: 15.4.-30.11.
Country: Finland
Region Finland: Uusimaa
Cities in Finland: Helsinki
Preliminary registration required: Contact information is shown on the gift coupon.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

1 190,00 €

Service supplier:
Redrib Experience
+358405005271, info@redrib.fi
Redrib Experience Google 5 / (77)
 • Mikä hämmästyttävä päivä! Olimme 16 hengen ryhmä juhlimassa ystävän syntymäpäivää ja teimme selviytymispukukokemuksen. Kelluimme, hyppäsimme, uimme jäisessä vedessä, murtoimme valtavia jääpalasia, kävelimme kelluvalla jäällä…. Ja nauroi paljon! Ohjaajat olivat erittäin mukavia ja avuliaita kaikkien kanssa! Lämmin suositus ?
 • Hyvä reissu ja hyvä kippari
 • Käytiin lasten kanssa seikkailulla, ja helikopterilento saareen oli kaikille upea elämys. Pelastuspukukelluntakin oli uudenlainen kokemus, ja onnistui hienosti 7-vuotiaankin kanssa. Tarjoilut ja palvelu pelasi hienosti alusta saakka. Rib-veneellä takaisin Helsinkiin päätti komeasti hienon päivän. Lapsetkin tykkäsivät vauhdista. Vielä kun olisi sattunut tuulinen päivä aaltoineen, mutta jääpä jotain seuraavaan kertaan :D
 • Seikkailu Sipoon saaristoon onnistui hienosti. Myös helikopterilaskeutuminen saaren kalliolle oli hieno kokemus aikuisille ja lapsille.
 • Ostin miehelleni lahjaksi yhteisen seikkailuhetken Redribin off-shore -retkelle. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa! Jo järjestelyvaiheessa Leifistä ja firmasta tuli erittäin luotettava olo. Olimme sopineet, että katsomme tarkemman päivän säiden mukaan ja Leif ottikin minuun yhteyttä, kun oli tiedossa muutama sääolosuhteiltaan optimaalinen päivä tämäntyyppiseen reissuun. Arvostin elettä, sillä en itse tietenkään olisi tiennyt millainen tuuli ym. on suotuisin tällaiseen. Saimme nauttia retkellä sekä isoista aalloista, että rib-veneen nopeudesta. Leif ja Olli neuvoivat kaiken tarvittavan selkeästi ja yksinkertaisesti. Itseäni jännitti aluksi, mutta aloin hyvin pian nauttia matkanteosta ja meillä oli koko ajan turvallinen olo. Molemmilla meillä oli tosi hauskaa! Kelluimme myös merellä ollessamme erään saaren edustalla pelastuspuvuissa, mikä sekin oli hieno kokemus ja varmaan tuntuu aika samalta kuin jos olisi ollut kelluntatankissa. Vahva suositus!
Comments