FILTER

  • Price

Hotel Santa

Hotel Santa

No products for this supplier.

Hotel Santa Google 4.4 / (203)
  • K Priede
    2023-12-31
    Izcili tīra, plaša, moderna. Par visu ir padomāts. Ziepītes smaržo ļoti tīkami. Mīļa uzņemšana. Un paldies par specialo piedāvājumu. Mēs noteikti atgriezīsimies. Nevar salīdzināt ar blakus esošo Spa un noteikti ir vērts samaksāt vairāk par luksuss pieredzi.
  • Pelēkais Pelēcis
    2023-11-25
    Ir ok, divvietīgais numuriņš gan maziņš pēc m², bet citādi viss tīrs un kārtīgs. Sienas varēja gan būt biezākas uz koridora pusi...
  • Evita Brante
    2023-08-19
    Laipns personāls,vakariņas-bauda,brokastis vienkāršas, bet ļoti garšīgas-auzu pārslu putra-dieviga!Spa patika,ko varējām baudīt divatā ?Vienīgi skaņas izolacija nr.varēja būt labāka. Bet tā kā vakarnakt plosījās negaiss,kur neļāva gulēt ?bija ok.Brokastis uz terases no rīta...mamma būs jāatkārto tāpat kā Spa zona
  • Kaspar B
    2022-10-14
    Neiesaku! Spa zona, sauna atrodas ārpus hotel telpām. Vienreizējās čības nav pieejamas, spa zonā čības nav pieejamas. Halāts ir saņemams par papildus samaksu. Istabas tīras, bet atrodoties tajās pārņem sajūta, itkā esmu atgriezies pagātnē par 20 gadiem. Vannas istabā pat neiegāju. Palūdzu atgriezt naudu un devos prom.
  • Pēteris Kārkliņš
    2022-07-08
    Patika viss! Īpaši patika, ka verējām ierasties naktī, nevienu netraucējot! Atslēga skapītī, kods īsziņā. Atbrauc 23os un ej uz numuriņu. Sabīdijām kopā gultas, bērns pa vidu un gulēt. Brokastis iekļautas cenā un daudz bagātīgākas, nekā bildēs bija attēlots. Žēl, ka paši nenofotografējām - būtu citiem ar apskatāms.. Apkalpošana jauka. Mums uztaisīja kafijas, lai nebūtu ilgi jāstāv un jāvēro aparāts, kamēr ataust gaisma, kā tieši tas darbojas! Brokastojām uz terases. Skats izcils un arī laiks arī mūs lutināja. Spīdēja saule, bet nebija karsts. Tā kā uz terases tobrīd neviena nebija, pēc brokastīm varēja arī uzvilkt dūmu! Tad sataisījāmies, samaksājām un braucām prom! Gandrīz ar visām atslēgām! ?

At hotel SANTA You can spend a pleasant time, a break from the everyday hustle and bustle and take a walk along the shore of a quiet and peaceful lake.